Δ.Ε.N. - TAXHEAVEN : Επίκαιρο εργατικό σεμινάριο


Δ.Ε.N. - TAXHEAVEN : Επίκαιρο εργατικό σεμινάριο
Οι έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές του έγκριτου περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» θα αναλύσουν σε βάθος τις μεταβολές στην Εργατική  Νομοθεσία, και με την παρουσία και τις γνώσεις τους  θα ρίξουν «φως» στα θολά σημεία. Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα του Κόμβου «TAXHEAVEN» θα ασχοληθεί και θα παρουσιάσει τα θέματα της φορολογικής νομοθεσίας που επηρεάζουν, αλλά και επηρεάζονται, από την Εργατική Νομοθεσία.
Ενδεικτική θεματολογία

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του εργατικού δικαίου και συγκεκριμένα:

•    Υπερεργασία και Υπερωρία. Έννοια και δήλωσή τους στο "ΕΡΓΑΝΗ".
•    Τεχνικός Ασφαλείας. Νομοθετικό πλαίσιο και τρόπος δήλωσής του.
•    Αδήλωτη Εργασία. Οι τελευταίες εξελίξεις.
•    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Δεσμευτικότητα, Υποχρεωτικότητα κλπ. Τι ίσχυε, τι ισχύει και τι ανακοινώθηκε ότι θα αλλάξει."


Πληροφορίες για την δήλωση συμμετοχής και την πληρωμή.

H δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.
Προσοχή: Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κατοχυρώσετε την θέση σας θα πρέπει πρώτα να έχετε προβεί στην ΕΞΟΦΛΗΣΗ του κόστους συμμετοχής.
Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται μετά την καταχώρηση της αίτησης συμμετοχής, και είναι: :
- μέσω paypal
- μέσω πληρωμής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας
- με έμβασμα/μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμβου
Εάν θέλετε η πληρωμή να γίνει με έμβασμα μέσω τραπέζης θα πρέπει πρώτα να καταθέσετε το σχετικό ποσό των 35,00 ευρώ τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την διαξαγωγή του webinar και μετά να προβείτε στην συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής.

Τράπεζα Πειραιώς : 5026 - 033651- 047
i ban : GR16 0172 0260 0050 2603 3651 047
BIC: PIRBGRAA


Alpha bank: 262 00 2330 000 491
i ban: GR58 0140 2620 2620 0233 0000 491
BIC: CRBAGRAA

Είσοδος στην πλατφόρμα του σεμιναρίου
Εισηγητές
 • Πηνιώτης Αλ. Κωνσταντίνος

  Δικηγόρος Αθηνών. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλος της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας». Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «Κωνσταντίνος Πηνιώτης & Χρυσηίς Πουλάκου Δικηγορική Εταιρεία» (δ.τ. «PP Legal»). Αποκλειστική εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, με σχετικές δημοσιεύσεις, συγγραφική δραστηριότητα και ενεργό συμβουλευτική και δικαστηριακή δικηγορία (εκπόνηση γνωμοδοτήσεων, υποστήριξη τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού και μισθοδοσίας, εκπροσώπηση ενώπιον Δικαστηρίων και Αρχών).

 • Σαρατσιώτης Θεόδωρος

  -    Μέλος από το 2006 της Συντακτικής Ομάδας του έγκυρου επιστημονικού Νομικού Περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας»
  -    Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με πολυετή εμπειρία σε υποθέσεις Ατομικού και Συλλογικού Εργατικού Δικαίου σε επίπεδο τόσο συμβουλευτικό όσο και δικαστηριακό
  -    Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο του ιδίου Πανεπιστημίου
  -    Μέλος της Εταιρείας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφαλίσεως «ΕΔΕΚΑ»
  -    Εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια, επιστημονικές ημερίδες κ.λπ.

Κόστος webinar

35.00 ευρώ
Προσθήκη υπενθύμισης στο ημερολόγιο του Google Προσθήκη +ical Είσοδος στην πλατφόρμα του σεμιναρίου

Δεν είναι διαθέσιμη η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής για το webinar αυτό.