Οδηγός : Δηλώσεις 2020

Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων του φορολογικού έτους 2019 και με κύριο γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ετοίμασε και φέτος και σας παρουσιάζει τον πλήρως ανανεωμένο οδηγό συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων «Δηλώσεις 2020».

Πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στο φορολογικό οδηγό «Δηλώσεις 2020»


Μέσα από τη νέα εφαρμογή που επανασχεδιάστηκε εξ αρχής έγινε προσπάθεια για μια πιο χρηστική προσέγγιση των οδηγιών συμπλήρωσης όλων των εντύπων, με διαφορετική φιλοσοφία, με ζητούμενο πάντα και την πιο πρακτική χρήση. Το φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον της εφαρμογής σε συνδυασμό με την εγκυρότητα του κόμβου TAXHEAVEN ευελπιστούμε να αποτελέσουν το δεκανίκι όλων στο δύσκολο έργο της ορθής συμπλήρωσης των σχετικών φορολογικών εντύπων. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας (μέσα από τον ίδιο τον οδηγό) με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal. Συμπληρώνετε το email σας κι έναν κωδικό πρόσβασης, προχωρείτε στην πληρωμή και μετά από την επιτυχή πληρωμή αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες.

Η πρόσβαση στον οδηγό είναι δωρεάν για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στις «Συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου».

Όσοι δεν έχουν συνδρομή θα μπορούν να αποκτήσουν σύντομα πρόσβαση στον ανανεωμένο φορολογικό οδηγό «Δηλώσεις 2020» μόνο με 8,00 ευρώ + Φ.Π.Α., για πάντα.

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας (μέσα από τον ίδιο τον οδηγό) με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal. Συμπληρώνετε το email σας κι έναν κωδικό πρόσβασης, προχωρείτε στην πληρωμή και μετά από την επιτυχή πληρωμή αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες.

Οδηγός δηλώσεων 2020:

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό

Συνδρομητικές υπηρεσίες κόμβου:

Δείτε τι προσφέρουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου αναλυτικά

Πλεονεκτήματα οδηγού δηλώσεων

Γιατί ξεχωρίζει ο φορολογικός οδηγός «Δηλώσεις 2020»

2.105 βοηθητικές εικόνες:

Σε κάθε κωδικό, εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες εμφανίζονται τόσο η εικόνα του κωδικού, όσο και η εικόνα του πίνακα και της σελίδας που βρίσκεται ο κωδικός έτσι ώστε ο χρήστης να εντοπίζει άμεσα σε ποιο σημείο του κάθε εντύπου υπάρχει αυτό που ψάχνει.

01

Διαδραστικότητα μεταξύ των εντύπων:

Στις οδηγίες του κάθε κωδικού, όταν υπάρχει σχετική αναφορά σε κωδικό άλλου εντύπου εμφανίζεται η αντίστοιχη εικόνα, αλλά και ο σχετικός πίνακας με τη θέση του κωδικού.

02

Ανάλυση όλων των κωδικών

Περισσότεροι από χίλιοι κωδικοί όλων των εντύπων (Ε1, Ε2, Ε3, Ν, κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης) παρουσιάζονται μαζί με τις σχετικές οδηγίες συμπλήρωσής τους, καθώς και επιπρόσθετο υλικό που είναι απαραίτητο για την ορθή αναγραφή των ποσών στους οικείους κωδικούς των εντύπων.

03

Διπλή αναζήτηση:

Στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2020» υπάρχει δυνατότητα LIVE αναζήτησης κωδικών σε κάθε έντυπο, αλλά και ξεχωριστή δυνατότητα αναζήτησης σε όλα τα κείμενα/οδηγίες των κωδικών. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό ακριβώς που ψάχνουν.

04

Σχετική αρθρογραφία:

Στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2020» παρατίθεται και επιλεγμένη αρθρογραφία της επιστημονικής ομάδας του κόμβου (διαρκώς ανανεωμένη και εμπλουτισμένη) προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για ορισμένα σημαντικά θέματα που άπτονται της συμπλήρωσης των εντύπων.

05

Πρόσβαση από όλες τι συσκευές:

Ο οδηγός είναι προσβάσιμος από όλες τις συσκευές (tablet, laptop, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές), αφού προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μέγεθος οθόνης.

06

Υπερσυνδέσεις με περισσότερο υλικό:

Στα κείμενα με τις οδηγίες συμπλήρωσης των κωδικών περιέχονται υπερσυνδέσεις σε άρθρα νόμων, καθώς και σε αποφάσεις/εγκυκλίους, που συμβάλουν στην αρτιότερη μελέτη των οδηγιών.

07

Extra γενικές πληροφορίες:

Στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2020» εκτός από τις οδηγίες των κωδικών εμπεριέχονται και extra πληροφορίες για κάθε έντυπο.

08


Οδηγός δηλώσεων 2020

Δείτε μερικές από τις εικόνες της εφαρμογής

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Δ/νση: Αποστολοπούλου 64, Χαλάνδρι

  • Τηλ: 210-6773722
  • Email: [email protected]

Οδηγός Δηλώσεων 2020:

Το πιο ολοκήρωμένο βοήθημα για την συμπλήρωση των δηλώσεων

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα
TOP