Τα νέα του Κόμβου

Taxheaven - Άμεση ενημέρωση - Κωδικοποιήθηκαν όλες οι διατάξεις του ασφαλιστικού - φορολογικού νόμου 4387/2016


Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε την κωδικοποίηση των διατάξεων των νόμων, όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νόμου 4387/2016 "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας − Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού − συνταξιοδοτικού συστήματος − Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις."

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων μας, κωδικοποιήσαμε όλους τους σχετικούς νόμους και σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν για το πώς αυτοί έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες και τις οικονομικές δυσχέρειες που επικρατούν στη χώρα την παρούσα περίοδο, αλλά και την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση, προσφέρει σε προνομιακή τιμή την ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», που αποτελεί το απαραίτητο «εργαλείο» για κάθε λογιστή, φοροτεχνικό, οικονομολόγο, εφοριακό, κ.λπ.

Δείτε εδώ την προσφορά και αναλυτικά τις μοναδικές στην Ελλάδα υπηρεσίες που προσφέρει το συνδρομητικό πακέτο του κόμβου το οποίο είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα με πάνω από 280 κωδικοποιημένους νόμους και το μοναδικό επίσης στην Ελλάδα επίσης με κωδικοποιημένα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος νόμος επιφέρει τροποποιήσεις σε σημαντικές διατάξεις της φορολογίας εισοδήματος. Μπορείτε να δείτε εδώ συνοπτικά όλες τις Αλλαγές


Σημειώνουμε ότι συνολικά όλες τις αλλαγές του νόμου μπορείτε να τις δείτε και να τις μελετήσετε επιλέγοντας στην ανάλογη σελίδα προβολής του νόμου την σχετική επιλογή όπως δείχνει η επόμενη εικόνα:
Ταυτόχρονα στους συνδρομητές του κόμβου δίνεται η επιλογή να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ σε μορφή αρχείων WORD και PDF όλων των αλλαγών που βλέπουν έτσι ώστε να τις μελετήσουν αργότερα από τον υπολογιστή του ή από το tablet τους. (Δείτε επόμενη εικόνα).Η να δούν τις τροποποιήσεις κατευθείαν από την οθόνη τους

Επιπλέον με την προβολή του κάθε νόμου που κωδικοποιήθηκε με τον νόμο 4387/2016, μπορείτε να βλέπετε και να συγκρίνετε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει ανά παράγραφο του νόμου.

Για παράδειγμα επιλέγοντας στον ΚΦΕ (ν.4172/2013) το ανάλογο κουμπί όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα και έχετε την λίστα με όλες τις διατάξεις που τροποποίησε ο νόμος 4387/2016 στον ΚΦΕ.


Άνετα και γρήγορα μελετάτε όλες τις αλλαγές με ένα κλικ.
Με το νόμο 4387/2016 επέρχονται αλλαγές στους παρακάτω νόμους:


Up
Close
Close
Κλείσιμο