Τα νέα του Κόμβου

Taxheaven - Άμεση ενημέρωση - Έγκαιρη επιστημονική κωδικοποίηση - Καινοτομικά εργαλεία. Κωδικοποιήθηκαν όλοι οι νόμοι στους οποίους επιφέρει αλλαγές ο νόμος 4337/2015

Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε πρώτη για μια ακόμη φορά, την κωδικοποίηση των διατάξεων των νόμων, όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νόμου4337/2015"Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων"

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων μας, κωδικοποιήσαμε όλους τους σχετικούς νόμους και σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν για το πώς αυτοί έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.


Σημειώνουμε ότι συνολικά όλες τις αλλαγές του νόμου μπορείτε να τις δείτε και να τις μελετήσετε επιλέγοντας στην ανάλογη σελίδα προβολής του νόμου την σχετική επιλογή όπως δείχνει η επόμενη εικόνα
:
Ταυτόχρονα στους συνδρομητές του κόμβου δίνεται η επιλογή να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ σε μορφή αρχείων WORD και PDF όλων των αλλαγών που βλέπουν έτσι ώστε να τις μελετήσουν αργότερα από τον υπολογιστή του ή από το tablet τους. (Δείτε επόμενη εικόνα).

Επιπλέον με την προβολή του κάθε νόμου που κωδικοποιήθηκε με τον νόμο 4337/2015, μπορείτε να βλέπετε και να συγκρίνετε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει ανά παράγραφο του νόμου.

Για παράδειγμα επιλέγοντας στον ΚΦΔ (ν.4174/2013) το ανάλογο κουμπί όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόναέχετε την λίστα με όλες τις διατάξεις που τροποποίησε ο νόμος 4337/2015 στον ΚΦΔ.Αναλυτικά με τον νόμο 4337/2015 κωδικοποιήθηκαν οι διατάξεις στους παρακάτω νόμους:Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι Ο κόμβος μας αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες και τις οικονομικές δυσχέρειες που επικρατούν στη χώρα την παρούσα περίοδο, καθώς επίσης και την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση, προσφέρει σε προνομιακή τιμή την ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», που αποτελεί ένα απαραίτητο «εργαλείο» για κάθε λογιστή, φοροτεχνικό, οικονομολόγο, κ.λπ.


Αναλυτικά:

- Για αιτήσεις που αφορούν σε νέες συνδρομές και ανανεώσεις η τιμή διαμορφώνεται στα 100,00* €, για ένα (1) έτος (αρχική τιμή 150,00* €).

- Για ανέργους καθώς επίσης και για νέες/νέους επαγγελματίες που έχουν κάνει έναρξη εργασιών πρόσφατα, η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για ένα (1) έτος (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του κόμβου).

(*στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%)

Η παρούσα προσφορά ισχύει για αιτήσεις και ανανεώσεις οι οποίες θα υποβληθούν από 27/7/2015 μέχρι και 30/10/2015.


Σημείωση: Η προσφορά ισχύει και για ανανεώσεις συνδρομών που λήγουν οποτεδήποτε μετά την 30ή Σεπτεμβρίου και ανανεωθούν έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ανανεώστε λοιπόν μέχρι 30.10.2015 τη συνδρομή σας (οποτεδήποτε και εάν αυτή λήγει) και επωφεληθείτε της προσφοράς.


Δείτε περισσότερα για την προσφορά εδώ

 

Σχόλια

Up
Close
Close
Κλείσιμο