Τα νέα του Κόμβου

Taxheaven - Άμεση ενημέρωση - Έγκαιρη επιστημονική κωδικοποίηση - Δείτε όλες τις αλλαγές των τελευταίων νόμων με ένα κλικ.


Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε πρώτη για μία ακόμη φορά, την κωδικοποίηση των διατάξεων των σχετικών νόμων, όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των δύο σημαντικών νόμων, του ν. 4280/2014 και του πολυνομοσχεδίου (ν.4281/2014) :


 • Έχοντας πάντα ως γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων μας, κωδικοποιήσαμε όλους τους σχετικούς νόμους και σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν για το πώς αυτοί έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν. Ακόμη και τον κατεξοχήν μήνα διακοπών, τον Αύγουστο, η επιστημονική ομάδα του κόμβου δε σταματά τις προσπάθειές της, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων. Η πεποίθησή μας ότι η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ, αποτελεί τον οδηγό σε κάθε ενέργειά μας που έχει ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους συνδρομητές μας, οι οποίοι γνωρίζουν πως αυτό που διαβάζουν τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό που ισχύει και δεν βασανίζονται να ψάχνουν τι άλλαξε ή τι προστέθηκε.

  Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητές του κόμβου μπορούν να δουν συνοπτικά τις σημαντικότερες μεταβολές του πολυνομοσχεδίου (ν.4281/2014) στο σχετικό μας άρθρο εδώ.

  Επίσης σημειώνουμε ότι συνολικά όλες τις αλλαγές των δύο νομοσχεδίων μπορείτε να τις δείτε και να τις μελετήσετε επιλέγοντας στην ανάλογη σελίδα προβολής του νόμου την σχετική επιλογή όπως δείχνει η επόμενη εικόνα:  Ταυτόχρονα στους συνδρομητές του κόμβου δίνεται η επιλογή να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ σε μορφή αρχείων WORD και PDF όλων των αλλαγών που βλέπουν έτσι ώστε να τις μελετήσουν αργότερα από τον υπολογιστή του ή από το tablet τους. (Δείτε επόμενη εικόνα)
  Αναλυτικά με τον νόμο 4281/2014 επήλθαν οι κατωτέρω σημαντικές αλλαγές

   

   

   

  Αναλυτικά οι αλλαγές που επέφερε ο νόμος 4280/2014 είναι οι ακόλουθες :

   

   

  Σχόλια

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο