Τα νέα του Κόμβου

Η πρώτη κωδικοποίηση των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων διαθέσιμη στο φορολογικό αρχείο του κόμβου

 Ο κόμβος TaxHeaven για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, αναγνωρίζοντας την διαρκή ανάγκη τους για σφαιρική ενημέρωση γύρω απ΄όλα τα θέματα που άπτονται του επαγγέλματός μας.

Από σήμερα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές μας, πλήρως κωδικοποιημένα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π.), τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), οι Διερμηνείς Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΕΔ.Δ.Π.Χ.Α.), οι Διερμηνείς Προτύπων (Μ.Ε.Δ.) και όλοι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχετίζονται με τα πρότυπα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα Δ.Λ.Π. έχουν συνολικά τροποποιηθεί έως σήμερα 151 φορές, τα Δ.Π.Χ.Α.68 φορές, τα ΕΔ.Δ.Π.Χ.Α. 26 φορές και οι Μ.Ε.Δ. 11 φορές.

Πρόκειται για την πρώτη κωδικοποίηση όλων των ανωτέρω σε πανελλαδικό επίπεδο, η οποία έρχεται να πλαισιώσει το ήδη πλούσιο, καινοτόμο και πρωτοποριακό φορολογικό αρχείο του κόμβου. Να τονίσουμε εδώ ότι, η όλη φιλοσοφία του φορολογικού μας αρχείου, οι καινοτόμες λειτουργίες του για την άμεση σύγκριση προϊσχυουσών διατάξεων σε επίπεδο παραγράφων, οι κωδικοποιήσεις των αποφάσεων και μια πλειάδα από πρωτοπόρες ιδέες, κατέστησαν εδώ και χρόνια το αρχείο αυτό ως σημείο αναφοράς στο χώρο και αρκετοί είναι αυτοί που ακολούθησαν την εύκολη οδό της μίμησης. Βέβαια, όπως είναι γνωστό «Η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας», οπότε ευχαριστούμε όλους αυτούς που μέσω της μίμησης αναγνωρίζουν τη δουλειά μας.

Η προσπάθειά μας όμως δε σταματά εδώ. Το φορολογικό αρχείο εμπλουτίζεται με νέο υλικό καθημερινά και σύντομα οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν μία ακόμη νέα σειρά εργαλείων και βοηθημάτων που θα κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη.

Δείτε μερικές εικόνες:

 

Σχόλια

Up
Close
Close
Κλείσιμο