Τα νέα του Κόμβου

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets- Taxheaven application


Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets

Ενημερώνουμε του Συναδέλφους ότι είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή του κόμβου "Taxheaven"

Η νέα εφαρμογή αποτελεί την επίσημη εφαρμογή του κόμβου Taxheaven, και ενσωματώνει αρκετές ενότητες από τον κόμβο, αλλά και μερικές λειτουργίες από παλαιές εφαρμογές .


 

Απλότητα και λειτουργικότητα .

Η εφαρμογή διαθέτει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον πλοήγησης που σας επιτρέπει να έχετε διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες που περιέχει ο κόμβος. 


Δυνατότητα σύνδεσης ως μέλος

Η νέα εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στα μέλη να συνδεθούν με τους προεωπικούς κωδικούς τους και να έχουν πρόσβαση στιε συνδρομητικές υπηρεσίες μέσα από το κινητό τους.

Αρχικά έχουνε ενσωματωθεί μερικές από τις συνδρομητικές υπηρεσίες, ο στόχος μας είναι όμως σταδιακά σε επόμενες εκδόσεις να ενσωματωθούν ακόμα περισσότερες.

 
Tax Alerts

Στην εφαρμογή έχει ενσωματωθεί και μία καινοτομική υπηρεσία υπενθύμισης από την οποία μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει όταν συμβαίνει. 'Έγκυρα και έγκαιρα με την αξιοπιστία του Taxheaven.

Η ενημέρωση γίνεται με ένα διακριτικό μήνυμα στην οθόνη και αφορά όλα τα σημαντικά γεγονότα -Παρατάσεις προθεσμιών -Σημαντικές αποφάσεις και εγκυκλίους την ώρα που εκδίδονται -Σημαντικές ειδήσεις και νέα σχετικά με το επάγγελμα του οικονομολόγου.
Συμβατότητα

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά και tablets με λειτουργικό σύστημα Android, για κινητά iPhone καθώς και για iPadΣτην εφαρμογή ενσωματώνονται επίσης

-Ειδήσεις του κόμβου, Όλες οι νέες αποφάσεις ανά κατηγορία, όλοι οι νόμοι, Αρθρογραφία, Ημερολόγιο προθεσμιών, ο Οδηγός λογιστή με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να έχει στην διάθεσή του κάθε οικονομολόγος - λογιστής - φοροτεχνικός.

-Επίσης το ημερολόγιο του κόμβου με όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις ανά μήνα, το λογιστικό σχέδιο , η κοινότητα λογιστών και άλλες πολλές πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

Δείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα της Εφαρμογής και κατεβάστε τη στο κινητό σας ή στο tablet σας.


Η εφαρμογή θα αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και τυχόν προβλήματα θα διορθώνονται άμεσα με την βοήθεια και των δικών σας σχολίων. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για την βελτίωση εφαρμογής.


 

Σχόλια

Up
Close
Close
Κλείσιμο