Τα νέα του Κόμβου

Αναβάθμιση εφαρμογής Tax Alert

Αναβάθμιση εφαρμογής Tax Alert.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Tax Alert για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android.
Στην εφαρμογή έγινε μια σημαντική αναβάθμιση στον τρόπο αποστολής και λήψης υπενθυμίσεων, στο Ημερολόγιο προθεσμιών, και δόθηκε έμφαση στην λειτουργικότητα και στην ευχρηστία αυτής.
Διορθώθηκαν επίσης όλα τα προβλήματα που παρουσίαζαν οι προηγούμενες εκδόσεις

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι.
Η εφαρμογή Mobile Tax Alert σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει όταν συμβαίνει. 'Έγκυρα και έγκαιρα με την αξιοπιστία του Taxheaven. Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο με ένα διακριτικό μήνυμα στην οθόνη σας για όλα τα σημαντικά γεγονότα -Παρατάσεις προθεσμιών -Σημαντικές αποφάσεις και εγκυκλίους την ώρα που εκδίδονται -Σημαντικές ειδήσεις και νέα σχετικά με το επάγγελμα του οικονομολόγου Και το πιό σημαντικό !!! ΔΩΡΕΑΝ. Στην εφαρμογή εμπεριέχονται επίσης και δύο κανάλια Rss (νέα και ειδήσεις - αποφάσεις και εγκύκλιοι). Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε άμεσα όλα τα σημαντικά νέ και τις εγκυκλίους απευθείας από τον κόμβο χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. Τέλος στην εφαρμογή υπάρχει και επιλογή για απευθείας πλοήγηση στο Forum (κοινότητα λογιστών) του κόμβου μας.


Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone


Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα αλλά και αυτές που θα είναι έτοιμες έως το τέλος του έτους .

Σχόλια

Up
Close
Close
Κλείσιμο