ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Υπεύθυνος/η :
Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Διεύθυνση :
Ελ. Βενιζέλου 75 - Τ.Κ. 14231
Πόλη :
Ν. Ιωνία
Phone :
2105138289
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος
Τίτλος
Εναρξη
26, Φεβ 2011
Λήξη
26, Φεβ 2011
Εισηγητές
Τίτλος
Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με τίτλο «ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» και απευθύνεται σε στελέχη της διεύθυνσης λογιστηρίου, λογιστές και βοηθούς λογιστές και φοροτέχνες.
 
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ο κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Εισηγητές Φορολογικών Σεμιναρίων, Λογιστές - Φοροτεχνικοί.
 
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής :
Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Προσδιορισμός του εισοδήματος βάσει αντικειμενικών δαπανών και υπηρεσίων και δαπανών απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (τεκμήρια).
Φορολογία εισοδήματος των εταιρειών του άρθρου 10/ΚΦΕ (Ο.Ε., Ε.Ε. κλπ).
Τρόπος φορολόγησης των Επιτηδευματιών που εντάχθηκαν στο λογιστικό προσδιορισμό του εισοδήματος εντός του 2010. 
Φορολογία των νομικών προσώπων μετά τις τελευταίες αλλαγές. 
Ο νέος Αυτοέλεγχος επιτηδευματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.
Οι αλλαγές στις εκπιπτόμενες δαπάνες επιχειρήσεων και επιτηδευματίων.
 
Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητών
Ο κ. Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην Α.Β.Σ.Π.). Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή - φοροτεχνικού επί 17 έτη, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος αδείας λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης. Παράλληλα με την απασχόλησή του ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε διάφορες εταιρείες, έχει αναπτύξει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα την τελευταία πενταετία, που περιλαμβάνει την συγγραφή βιβλίων, άρθρων και μελετών σε φορολογικά ζητήματα καθώς και την παρουσίαση εισηγήσεων σε φορολογικά σεμινάρια.
O κ. Στεφανής Λάμπρος είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του ως άνω τμήματος με ειδίκευση στη Λογιστική. Αρχικά, εργάστηκε ως δόκιμος ορκωτός ελεγκτής στην εταιρεία Delloite & Touche, Χαντζηπαύλου, Σοφιανός, Καμπάνης ΑΕ. Από το 2007 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή – φοροτεχνικού, ενώ παράλληλα συμμετέχει και ως επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕ.
 
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.
 
Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό.
Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο