ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
iCon International Training
Υπεύθυνος/η :
Παππά Σπυριδούλα
Διεύθυνση :
Δημητρακοπούλου 49Α & Νότη Μπότσαρη - 11742
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
2109248534
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
15, Φεβ 2011
Λήξη
12, Απρ 2011
Εισηγητές
Τίτλος

Συμπεριφορά του Σύγχρονου Καταναλωτή  

 

Για να προσεγγίσουμε τον σύγχρονο καταναλωτή, ώστε να μας προτιμήσει έναντι των ανταγωνιστών πρέπει να γνωρίζουμε πως αποφασίζει ένας καταναλωτής τι θα αγοράσει, πότε θα το αγοράσει, ποιόν προμηθευτή θα προτιμήσει κλπ. Γνωρίζοντας τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορούμε τελικά να επηρεαστούμε και να επηρεάσουμε την αγοραστική συμπεριφορά; Ποιές είναι οι τεχνικές που υπάρχουν και που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε;

 

Βασικές αρχές της συμπεριφοράς που ρυθμίζει τις επιλογές του καταναλωτή – Οικονομικά, δημογραφικά και ψυχολογικά κριτήρια επιλογής προϊόντων ή υπηρεσιών από τον καταναλωτή – Ο καταναλωτής ως «μονάδα» - Αποδοχή των μηνυμάτων επικοινωνιακού μάρκετινγκ – Οργανωσιακή συμπεριφορά και τεχνικές αγορών.

 

Διάρκεια: 6 ώρες

Έναρξη: 15 Φεβρουαρίου

Λήξη: 12 Απριλίου

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα του σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η παράλληλη χρήση και της αγγλικής γλώσσας, βοηθά στην εξοικείωση και απόκτηση της διεθνούς αγγλικής ορολογίας, καθώς φυσικά και στην βελτίωση της γλώσσας στο επίπεδο της επιχειρησιακής χρήσης της.

Σε εξαιρετική τιμή! Περιλαμβάνει συμμετοχή στις ημερίδες, παροχή βιβλίου/εγχειριδίου, coffee breaks, παροχή βεβαίωσης ευδοκίμου συμμετοχής.

Όλα τα προγράμματα της iCon επιδοτούνται μέσω ΛΑΕΚ (ΟΑΕΔ).

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9248534, 210 9248065 ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας στο www.icon.gr

 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο