ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
iCon International Training
Υπεύθυνος/η :
Παππά Σπυριδούλα
Διεύθυνση :
Δημητρακοπούλου 49Α & Νότη Μπότσαρη - 11742
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
2109248534
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
21, Φεβ 2011
Λήξη
06, Ιουν 2011
Εισηγητές
Τίτλος

Στρατηγική και Προώθηση Επωνύμων Προϊόντων  

 

Το σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και σε κάθε κατηγορία προϊόντος ή υπηρεσίας υπάρχουν εκατοντάδες (ακόμη και χιλιάδες) παραπλήσια υποκατάστατα. Ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσει μία επιχείρηση είναι να καθιερώσει ένα αναγνωρίσιμο «όνομα»,  ώστε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες της να περάσουν στην κατηγορία των επωνύμων που έχουν ιδιαίτερα, αναμενομένης αξίας χαρακτηριστικά, που τα θυμάται και τα εμπιστεύεται ο καταναλωτής και τα προτιμά για διάφορους λόγους, που γι’ αυτόν αξίζουν (value for money).

Το θεωρητικό πλαίσιο των στρατηγικών επωνύμων προϊόντων – Τα επώνυμα προϊόντα στο διεθνές περιβάλλον – Τεχνικές μάρκετινγκ επωνύμων προϊόντων – Επικοινωνιακές πρακτικές επωνύμων προϊόντων – Ο ρόλος της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής ενός προϊόντος στη διοίκηση μάρκετινγκ – Καινοτομία και τεχνολογία – Καινοτομία και περιβάλλον – Η εισαγωγή ενός νέου προϊόντος στην αγορά.

 

Διάρκεια: 12 ώρες

Έναρξη: 21 Φεβρουαρίου

Λήξη: 6 Ιουνίου

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα του σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η παράλληλη χρήση και της αγγλικής γλώσσας, βοηθά στην εξοικείωση και απόκτηση της διεθνούς αγγλικής ορολογίας, καθώς φυσικά και στην βελτίωση της γλώσσας στο επίπεδο της επιχειρησιακής χρήσης της.

Σε εξαιρετική τιμή! Περιλαμβάνει συμμετοχή στις ημερίδες, παροχή βιβλίου/εγχειριδίου, coffee breaks, παροχή βεβαίωσης ευδοκίμου συμμετοχής.

Όλα τα προγράμματα της iCon επιδοτούνται μέσω ΛΑΕΚ (ΟΑΕΔ).

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9248534, 210 9248065 ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας στο www.icon.gr

 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο