ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
iCon International Training
Υπεύθυνος/η :
Παππά Σπυριδούλα
Διεύθυνση :
Δημητρακοπούλου 49Α & Νότη Μπότσαρη - 11742
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
2109248534
Θέμα
Διοίκησης γενικά θέματα
Τίτλος
Εναρξη
09, Φεβ 2011
Λήξη
30, Μαρ 2011
Εισηγητές
Τίτλος

Οργανωσιακή Συμπεριφορά και οι Επιπτώσεις στη Διοικητική Λειτουργία  

 

Τι σημαίνει ο όρος οργανωσιακή συμπεριφορά;  Ποια στοιχεία περιλαμβάνει; Πώς μπορούμε να την προβλέπουμε και να την κάνουμε να βοηθά αποτελεσματικά την επίτευξη των στόχων; Το σεμινάριο αυτό θα σας λύσει αυτές τις απορίες και θα σας μάθει πως να διαμορφώνετε ένα αποτελεσματικό πλαίσιο λήψης ορθολογικών αποφάσεων, πως να «πείθετε» και πως να εισάγετε αλλαγές για βελτιώσεις λειτουργίας και προσαρμογή της επιχείρησής σας σε νέες συνθήκες που σήμερα πλέον είναι απαραίτητες και συνεχείς και ακόμα πώς να προκαλείτε καινοτομίες αναγκαίες για επιβίωση και πρόοδο κάθε συλλογικής προσπάθειας.

Ανάλυση και κριτική του πλαισίου λειτουργίας και διοίκησης ενός οργανισμού – Οργανωσιακή κουλτούρα – Κριτική των διαδικασιών που ακολουθούνται κατά τη λειτουργία και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενός οργανισμού – Διαδικασίες ελέγχου αλλαγών.

 

Διάρκεια: 10 ώρες.

Έναρξη: 9 Φεβρουαρίου

Λήξη: 30 Μαρτίου

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα του σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η παράλληλη χρήση και της αγγλικής γλώσσας, βοηθά στην εξοικείωση και απόκτηση της διεθνούς αγγλικής ορολογίας, καθώς φυσικά και στην βελτίωση της γλώσσας στο επίπεδο της επιχειρησιακής χρήσης της.

Σε εξαιρετική τιμή! Περιλαμβάνει συμμετοχή στις ημερίδες, παροχή βιβλίου/εγχειριδίου, coffee breaks, παροχή βεβαίωσης ευδοκίμου συμμετοχής.

Όλα τα προγράμματα της iCon επιδοτούνται μέσω ΛΑΕΚ (ΟΑΕΔ).

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9248534, 210 9248065 ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας στο www.icon.gr

 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο