Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
iCon International Training
Υπεύθυνος/η :
Παππά Σπυριδούλα
Διεύθυνση :
Δημητρακοπούλου 49Α & Νότη Μπότσαρη - 11742
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
2109248534
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
09, Φεβ 2011
Λήξη
23, Μαρ 2011
Εισηγητές
Τίτλος

Η Λειτουργία των Χρηματοοικονομικών Αγορών  

 

Οι χρηματοοικονομικές αγορές διευκολύνουν τη ροή του χρήματος για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των επενδύσεων των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων και των ιδιωτών.  Το σεμινάριο θα σας μάθει πως λειτουργούν οι αγορές χρήματος και κεφαλαίου, πως καθορίζονται τα επιτόκια, ποιά είναι η σημασία και οι επιπτώσεις της αποταμίευσης.

Βασικές χρηματοοικονομικές έννοιες – Ο ρόλος και η φύση των χρηματοοικονομικών αγορών – Πολιτικές καθορισμού επιτοκίων – Αγορές κεφαλαίου  – Πολιτικές επενδύσεων – Αποταμίευση – Προϋπολογισμός κεφαλαίου.

 

Διάρκεια: 10 ώρες

Έναρξη: 9 Φεβρουαρίου

Λήξη: 23 Μαρτίου

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα του σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η παράλληλη χρήση και της αγγλικής γλώσσας, βοηθά στην εξοικείωση και απόκτηση της διεθνούς αγγλικής ορολογίας, καθώς φυσικά και στην βελτίωση της γλώσσας στο επίπεδο της επιχειρησιακής χρήσης της.

Σε εξαιρετική τιμή! Περιλαμβάνει συμμετοχή στις ημερίδες, παροχή βιβλίου/εγχειριδίου, coffee breaks, παροχή βεβαίωσης ευδοκίμου συμμετοχής.

Όλα τα προγράμματα της iCon επιδοτούνται μέσω ΛΑΕΚ (ΟΑΕΔ).

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9248534, 210 9248065 ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας στο www.icon.gr

 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο