ΕΥεπιχειρείν: ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ… Η Δύναμη της Μη Λεκτικής επικοινωνίας

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Υπεύθυνος/η :
ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
Διεύθυνση :
Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 19
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ - 11743
Phone :
2106147341
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
06, Οκτ 2018
Λήξη
06, Οκτ 2018
Εισηγητές
Τίτλος

ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ… Η Δύναμη της Μη Λεκτικής επικοινωνίας

 

Πότε; ΣΑΒΒΑΤΟ 06/10/2018 (10:00-16:00) – 6 ώρες

Που; Συνεδριακός χώρος -Αθήνα (πολύ κοντά στο Μετρό, στάση Ακρόπολης)

Με Εισηγητή τον κ. Κωνσταντακόπουλο Ανδρέα

• Όταν δεν επικοινωνείτε σωστά, θα αντιμετωπίζετε προβλήματα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Όσο όμως και να πασχίζετε με τα λόγια, εντέλει σε μια μέση ανθρώπινη επικοινωνία, μόλις το 7% της συνολικής επικοινωνίας που θα υλοποιηθεί θα γίνει με την λεκτική (με τα λόγια). Και το υπόλοιπο 93%; Με την Γλώσσα του Σώματος και την γενικότερη Μη Λεκτική, μορφές επικοινωνίες που υπήρχαν για χιλιάδες χρόνια στο ανθρώπινο είδος, πριν αυτό αναπτύξει την λεκτική επικοινωνία. Η γλώσσα του σώματος και η μη λεκτική επικοινωνία, είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας. Θέλετε να αφήσετε αυτό το κατά μέσο όρο 93% μιας επικοινωνίας, στην τύχη;

Απευθύνεται σε:

• Ελεύθερους Επαγγελματίες

(Δικηγόρους, Ασφαλιστές, Γιατρούς, Πωλητές, Μεσίτες, Συμβούλους επιχειρήσεων, Λογιστές κτλ)

• Στελέχη Επιχειρήσεων και

• Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας

 

 

… γιατί το πιο σημαντικό στην επικοινωνία είναι να ακούς αυτό που ΔΕΝ λέγεται

Πρόγραμμα Βελτίωσης Δεξιοτήτων Επικοινωνίας

 

Σκοπός προγράμματος:

• Τι νοιώθουμε και δεν φροντίζουμε να το πούμε;

• Τι θέλουμε να πούμε και δεν τολμούμε;

• Η πίστη μας ότι επικοινωνούμε κατά κύριο λόγο λεκτικά είναι σχετικά αληθής και σε ποσοστό μόνο 7% της επικοινωνίας μας.

• Το σώμα μας στέλνει διαρκώς μηνύματα για τα παραπάνω "ανείπωτα", που δημιουργούν πολύ περισσότερα συναισθήματα και αντιδράσεις απ’ ότι τα λόγια. Η γλώσσα του σώματος, που λειτουργεί σχεδόν αντανακλαστικά και όλοι μας την χρησιμοποιούμε καθημερινά, “ακτινογραφεί” τις σκέψεις του καθενός μας και αποκαλύπτει τα πάντα !!!

• Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε να παρατηρούμε, να εντοπίζουμε και να αποκωδικοποιούμε σωστά τις ασυναίσθητες κινήσεις του σώματος.

 

Το Διαδραστικό αυτό πρόγραμμα θα δώσει στους συμμετέχοντες μέσω βιωματικών μεθόδων τη δυνατότητα να ‘’διαβάζουν’’ τη γλώσσα του σώματος στο επαγγελματικό και προσωπικό τους περιβάλλον και να αντιδρούν κατάλληλα.

 

Από τους συμμετέχοντες στα προηγηθέντα σεμινάρια της Γλώσσας Σώματος και Μη Λεκτικής Επικοινωνίας, με εισηγητή τον κ. Κωνσταντακόπουλο, έγραψαν στο έντυπο Αξιολόγησης που συμπληρώνουν στο τέλος:

• Περιεκτικότατο σεμινάριο. Μου άρεσε και η αμεσότητα και μεταδοτικότητα του Εισηγητή. – Κ. Λάλ.

• Σεμινάριο πολύ καλά οργανωμένο, χρήσιμο για τον επαγγελματικό και μη τομέα. Η χρήση των διαδραστικών δραστηριοτήτων, ήταν πολύ αναζωογονητική και λειτουργική. – Γ. Κωνστ.

• Πολύτιμα εργαλεία, δοσμένα με σαφήνεια, μεθοδολογία και άριστη κατάρτιση και μεταδοτικότητα από τον εισηγητή. – Ε. Παπ.

• Απόλαυσα την μεταδοτικότητα του Εισηγητή. – Μ. Αναστ.

• Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά δομημένο και οι διαδραστικές και βιωματικές ασκήσεις, έδιναν τη δυνατότητα να γίνει και πρακτική εξάσκηση και αξιολόγηση από τον Εισηγητή. – Μ. Ράγγ. 


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Κωνσταντακόπουλος Ανδρέας,

Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος.

Eισηγητής - Εκπαιδευτής σε φορείς και επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Εισηγητής στο πρόγραμμα κατάρτισης "Diploma In Negotiation" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α).

Με εξειδίκευση στο αντικείμενο “Διαπραγματεύσεις Κρίσεων”, έχει εκπαιδευθεί από τη New Scotland Yard και το FBI και έχει παρακολουθήσει με επιτυχία δύο προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας” και στην “Ανάπτυξη Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων” και είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας στις Στρατηγικές και Αμυντικές Σπουδές.

 

Ευεπιχειρείν παροχές:

Παροχή στις 2 συμμετοχές + 3η δωρεάν

Ειδική τιμή για Ανέργους  και Φοιτητές!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:

ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ… Η Δύναμη της Μη Λεκτικής επικοινωνίας

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 - 6147341

Email: info@euepixeirein.gr

Site: www.euepixeirein.gr
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο