PRO SEMINARS ΑΘΗΝΑ, The Instagram smART Workshop | Time to Grow Online using Instagram!

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Pro Seminars - Executive Professional Studies
Υπεύθυνος/η :
Ράνια Χατζηθεοδώρου
Διεύθυνση :
12ο χλμ Θεσ/νικης - Μουδανιών
Πόλη :
Θέρμη Θεσσαλονίκης - Τ.Κ.: 57001
Phone :
2310-309033
Θέμα
Social Media
Τίτλος
Εναρξη
09, Μαϊ 2018
Λήξη
09, Μαϊ 2018
Εισηγητές
Τίτλος

Time to Grow Online using Instagram!

Ένα ακόμη smART Workshop της σειράς του "Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου", το οποίο έρχεται για να μας κάνει Instagram PRO Users!

 

Θα ήθελες να μάθεις πως να:

χρησιμοποιείς το Instagram για την προβολή της δουλειάς σου ή/και της επιχείρησής σου;
εξοικειωθείς με όλα τα εργαλεία και τις εφαρμογές που αξίζει να χρησιμοποιείς για να κάνεις τη διαφορά μέσα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο;
διαφημισθείς μέσα από το Instagram αποτελεσματικά; 
έχεις μία ξεκάθαρη στρατηγική, ώστε να σου γίνει ξεκάθαρο πως μπορεί το Instagram να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου;
σου γίνει ξεκάθαρο πως μπορεί τελικά αυτό το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο να σε βοηθήσει στην προβολή σου, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο εργασίας σου;

 

# Είναι για σένα;


Αν έχεις συνειδητοποιήσει ότι μέσα στο κοινό του Instagram βρίσκονται εν δυνάμει, καθώς και ήδη υπάρχοντες πελάτες, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς για την προβολή σου.
Ακόμη κι αν πιστεύεις ότι το αντικείμενό σου δεν έχει τι να μοιρασθεί με το κοινό του Instagram, αυτό το smART Workshop θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά.
Μέσα σε 6 ώρες οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως μπορούν να αναπτύξουν μία στρατηγική σκέψη που θα τους βοηθήσει να αρχίσουν τόσο το Instagram, όσο και κάθε Κοινωνικό Δίκτυο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για την επαγγελματική τους προβολή.

 

# Τι θα χρειαστεί να φέρω μαζί μου;

Το μόνο που θα χρειαστείς την μέρα του workshop είναι μία smART συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή του Instagram και φυσικά η καλή σου διάθεση να ανακαλύψεις και να μάθεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει αυτό το εργαλείο!
Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν καφέ, χυμοί, και snacks για όλη την διάρκεια του workshop.

 

#Γιατί κλειστό ολιγομελές τμήμα;

Ο σκοπός του smART Workshop αυτού είναι να μας εξελίξει σε PRO Users του Instagram.

Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό χρειάζεται να δουλέψουμε στην πράξη, ομαδικά και συνεργατικά πάνω στους λογαριασμούς που έχουμε ή σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε.

 

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018

16:00 - 22:00

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Τοποθεσία: Crowne Plaza Hotel

Μιχαλακοπούλου 50

 

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αρχικό Κόστος

125€ / Συμμετοχή

Κλειστό Ολιγομελές τμήμα

επιδοτείται από ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24%

 

Early Bird Offer*

105€ / Συμμετοχή

*για δηλώσεις εγγραφής έως 21.06.2018

 

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Φωτεινή Βαβίτσα

Οικονομολόγος, Learning Experience Consultant at PRO SEMINARS

«Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το Marketing και την επιχειρηματικότητα όλα τα κομμάτια του μονοπατιού τοποθετήθηκαν ώστε να ανακαλύψω τον Σκοπό μου:

Ένα περιβάλλον όπου η επιχείρηση βρίσκει τον πελάτη της κι ο πελάτης την επιχείρησή του!»

Μάθε Περισσότερα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Φωτεινή Βαβίτσα

Τ: 2310 30.90.33, 30.90.11

Φ: 2310 30.90.15

E: [email protected]

 

Θεματολογία

- Τι μου προσφέρει το Instagram;
Σε αυτή την ενότητα θα παρουσιάσουμε, θα συνοψίσουμε και θα τοποθετήσουμε σε ένα πλαίσιο όλα όσα μας προσφέρει το Instagram είτε έχουμε ένα προσωπικό είτε ένα εταιρικό προφίλ.

- Η εικόνα μου στο Instagram:
Το εργαλείο επικοινωνίας σου στο Instagram είναι η εικόνα (κινούμενη ή στατική). Πως θα κάνουμε αυτήν την εικόνα να γίνει η ταυτότητά μας και το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και να διακριθούμε στα μάτια των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν.
Θα δουλέψουμε στην πράξη πάνω σε επιτυχημένα και αποτυχημένα παραδείγματα φωτογραφίας και video, ώστε να είσαι σε θέση να τα εφαρμόσεις σε κάθε περίπτωση.

- Χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές:
Μία απλή αναζήτηση να κάνεις, θα σου εμφανισθεί μπροστά σου μία πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το Instagram. Εμείς θα δούμε μία συγκεκριμένη λίστα από εργαλεία που αφορούν:

  • Την επεξεργασία εικόνας.
  • Τον προγραμματισμό και την οργάνωση των δημοσιεύσεων.
  • Διάφορες εφαρμογές που θα κάνουν τα posts μας πιο δημιουργικά, με εύκολο τρόπο.

 

- Time to become Instagram Masters!

Σε αυτό το Instagram workshop θα πάρεις μία ποικιλία από γνώσεις, ιδέες και εργαλεία, ώστε να τα χρησιμοποιήσεις κι εσύ στη συνέχεια στο δικό σου προφίλ.

Αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι όλα αυτά να τα τοποθετήσουμε σε μία στρατηγική διαδικασία, ώστε να τα χρησιμοποιείς κάθε φορά για να επιτύχεις τους δικούς σου στόχους.

 

- The 30 - day - fitness program!

Είναι κάτι σαν Homework για να πειραματισθείς με όσα θα συναντήσεις σε αυτό το Workshop και να αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα από το πως μπορούν όλα αυτά που έμαθες να απογειώσουν την εικόνα σου στο Instagram και να σε οδηγήσουν εκεί που τελικά επιθυμείς. Θα δούμε βήμα προς βήμα τη διαδικασία αυτής της άσκησης, για την οποία θα πάρεις και σχετικό εγχειρίδιο που θα σε διευκολύνει για να την ακολουθήσεις.

- Διαφήμιση & Instagram

Που, πως και πότε αξίζει να κάνεις διαφημιστικές καμπάνιες μέσα από το Instagram;

Τι θα χρειαστείς για αυτό;

 

Απορίες - Ερωτήσεις - Συζήτηση.... Διαδραστικότητα!

Κύριος λόγος ύπαρξης αυτούς του smART Workshop είναι να εξελίξει τους συμμετέχοντες τόσο μέσα από γενικές γνώσεις αλλά και αναφορικά και με τις πιο συγκεκριμένες ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να συζητήσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν από τη θεματολογία που θα καλύψουμε.

 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο