ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ: Τρόποι, τάσεις και πρακτικές συμβουλές για άμεση εφαρμογή της

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Υπεύθυνος/η :
Μαρία Τσαούσογλου
Διεύθυνση :
Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
210-8203654
Θέμα
Ηλεκτρονική τιμολόγηση
Τίτλος
Εναρξη
20, Δεκ 2010
Λήξη
20, Δεκ 2010
Εισηγητές
Τίτλος
Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων (20/12/2010) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ: Τρόποι, τάσεις και πρακτικές συμβουλές για άμεση εφαρμογή της».

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της σειράς μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, οργανώνει την Δευτέρα 20/12/2010 ειδικό σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: Τρόποι, τάσεις και πρακτικές συμβουλές για άμεση εφαρμογή της».

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί σήμερα πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Οι υφιστάμενες και επερχόμενες αλλαγές στην νομοθεσία σε συνδυασμό με πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες και με την ανάγκη για μείωση των λειτουργικών εξόδων και την βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες καθιστούν την γνώση για ηλεκτρονική τιμολόγηση απαραίτητη για όλες πλέον τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν την γρήγορη και σωστή υλοποίηση της ηλεκτρονική τιμολόγηση. Αναλυτικά θα εξεταστεί η παρούσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, οι τρόποι και τα μοντέλα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, πρακτικά παραδείγματα από την ελληνική και διεθνή εμπειρία, καθώς και πως μπορεί να υλοποιηθεί απλά και εύκολα από την τυπική Ελληνική επιχείρηση.

Απευθύνεται σε ειδικούς φοροτεχνικούς / λογιστές, στελέχη λογιστηρίου, πωλήσεων, πληροφορικής, αγορών και εφοδιαστικής αλυσίδας  αλλά και ανώτατα διοικητικά στελέχη που επιθυμούν να γνωρίζουν στο πως μπορεί να προσαρμοστεί η επιχείρηση τους στις σύγχρονες απαιτήσεις και τη φιλοσοφία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις απαιτήσεις, την χρήση και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης για την επιχείρηση τους, καθώς και τους τρόπους υλοποίησης.

Για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες: κα. Μαρία Τσαούσογλου τηλ: 210 8203654, φαξ: 210 8203685, e-mail: [email protected], www.eltrun.gr

Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης
Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο