ΦΠΑ- ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Φ.Π.Α.
Τίτλος
Εναρξη
17, Μαρ 2018
Λήξη
17, Μαρ 2018
Εισηγητές
Τίτλος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
13ο Π.Τ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το 13ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Μυτιλήνη επιμορφωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών  με θέμα:

«ΦΠΑ- ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Π. Κουντουριώτη 71 , την το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης 08.30π.μ. και θα έχει διάρκεια πέντε (5) ώρες, με εισηγητή την:

 κ. ΚΑΡΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ Α΄ ΤΜΗΜΑ ΦΠΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΈΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα Μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης). Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ..

Το σεμινάριο διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου και εφόσον αιτηθεί από τον ενδιαφερόμενο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  [email protected] θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 22510-37367 καθημερινά από τις  9.00 έως τις 14.00.

                                                                            
Ο Πρόεδρος του Π.Τ.
Μπαρούτης  Παναγιώτης
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο