ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε Η χρήση του LINKEDIN από τον HR Manager

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Social Media
Τίτλος
Εναρξη
22, Ιαν 2018
Λήξη
22, Ιαν 2018
Εισηγητές
Τίτλος
Η χρήση του LINKEDIN από τον HR Manager

Έναρξη: 22-01-2018       Λήξη: 22-01-2018 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 5
Εισηγητής: Έμπειρος/οι Εισηγητής/ες 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε

Σκοπός του σεμιναρίου
είναι οι επαγγελματίες του HR να γνωρίσουν καλύτερα το LinkedIn και να ανακαλύψουν τους τρόπους που μπορούν να το αξιοποιήσουν στα πλαίσια της εργασίας τους. Με πρακτικά παραδείγματα και παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει αυτό το Social Media κανάλι, θα μπορέσουν να ενισχύσουν την επαγγελματική τους δυναμική και να προσελκύσουν τον ιδανικό υποψήφιο.

ΟΦΕΛΗ
Το LinkedIn αποτελεί το δημοφιλέστερο Social Media κανάλι, όταν πρόκειται για αναζήτηση εργασίας ή αναζήτηση κατάλληλων υποψηφίων από τις εταιρείες. Έτσι, μέσα από το σεμινάριο αυτό, οι επαγγελματίες του HR θα βρουν τον τρόπο να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και την αναζήτηση προσωπικού, μέσα από ένα digital και σύγχρονο μέσο. Σαν αποτέλεσμα, θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και θα προσελκύσουν υψηλού επιπέδου προσωπικό.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ 
Marketeer, με Master στο International Marketing (“Διεθνές Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες”) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρουσιάσει σεμινάρια για το Online Marketing (SoMe, SEA & Analytics) στο Business College of Athens (BCA) και στο Innovathens. Bασικός άξονας της πορείας της είναι η αξιοποίηση του Online Marketing και των Social Media για την αποτελεσματική προβολή και προώθηση εταιριών. Έχει εργαστεί ως Marketing Manager Assistant και στη συνέχεια Marketing Executive/Head of Social Media στην Protocol Digital Marketing (Digital Agency). Εργάζεται στην Leaseplan Hellas από το 2015, αρχικά ως e-Marketing Executive και πλέον ως η Marketing Manager της εταιρείας, με focus στο digital και ευθύνη για τις online και offline ενέργειες της εταιρείας. Παράλληλα, βοηθά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δυναμική των Social Media και του Online Marketing για να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους. Περισσότερα: https://www.linkedin.com/in/nayaloukrezi/

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210-5284323, E-mail: [email protected]   
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο