ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
06, Nov 2017
Λήξη
06, Nov 2017
Εισηγητές
Τίτλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οικονομικό Επιμελητήριο της Εξάδας
15ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ
ΜΥΛΩΝΟΓΙΑΝΝΗ 15 & ΚΡΙΑΡΗ, ΤΚ 73135, ΧΑΝΙΑ, 2ος ΟΡΟΦΟΣ
Τηλ.: 28210 94505-76186, Fax: 28210 95001, e-mail : [email protected]

Το Περιφερειακό Τμήμα ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στα Χανιά σεμινάριο με θέμα:

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά θα είναι διάρκειας 5 ωρών.

ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ:κ. ΠΕΤΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:

XANIA - ΔΕΥΤΕΡΑ 06/11/2017 - ΕΒΕ ΧΑΝΙΩΝ -16:30 -21:30

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 06/11/2017, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 06/11/2017 η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης Κριάρη &Μυλωνογιάννη Χανιά , από τις 23/10/2017.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 28210/94505 'Εντυπο Αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης , αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr). Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο