ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ – Η ΕΠΙΛΟΓΗ – Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
09, Nov 2017
Λήξη
09, Nov 2017
Εισηγητές
Τίτλος
Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ – Η ΕΠΙΛΟΓΗ – Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Έναρξη: 09-11-2017       Λήξη: 09-11-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 6
Εισηγητής: Βαρελάς Α. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου
στην πρόσληψη από την μεριά της επιχείρησης των ικανών και των καλύτερων εργαζομένων. Των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι θα μετά την ένταξή τους στην επιχείρηση και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την καλύτερη προσαρμογή τους, θα έχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η απόδοση αυτή θα βοηθήσει την επιχείρηση να υλοποιήσει τους στόχους της. Η επίτευξη των στόχων άμεσα ή έμμεσα μεταφράζεται σε βελτιωμένα αποτελέσματα για την επιχείρηση. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που αναπτύσσονται θα δώσουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των συνεντεύξεων και να τις εφαρμόσουν στην επιχείρηση ή τον οργανισμό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση θα πρέπει να προσλαμβάνει τους σωστούς εργαζόμενους, αν θέλει να επιτύχει τους στόχους της. Συνεπώς, το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού, τους προσωπάρχες, τους προϊστάμενους τους, διευθυντές και τους λειτουργικούς διευθυντές (Line Managers) οι οποίοι συμμετέχουν στην διαδικασία των προσλήψεων και κάνουν συνεντεύξεις.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Msc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Postgraduate Diploma in Management Studies Πανεπιστημίου Οξφόρδης. τ. Διοικητικός Δ/ντής μεγάλης εταιρίας, Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & αξιολόγησης προσωπικού. Εισηγητής με μεγάλη και πολυετή διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε MBA. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο