ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
08, Nov 2017
Λήξη
08, Nov 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Έναρξη: 08-11-2017       Λήξη: 08-11-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 6
Εισηγητής: Βαρελάς Α. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου
στην βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων η οποία θα είναι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης. Η βελτιωμένη αυτή απόδοση θα βοηθήσει την επιχείρηση να υλοποιήσει τους στόχους της. Η επίτευξη των στόχων άμεσα ή έμμεσα μεταφράζεται σε βελτιωμένα αποτελέσματα για την επιχείρηση. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που αναπτύσσονται θα δώσουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και να τις εφαρμόσουν στην επιχείρηση ή τον οργανισμό. Θα βοηθήσει επίσης τους συμμετέχοντες να κάνουν αντικειμενικές αξιολογήσεις ούτως ώστε να καταστήσουν το σύστημα λειτουργικό και χρήσιμο για την επιχείρηση. 

Σε ποιους απευθύνεται
Κάθε σύγχρονη επιχείρηση έχει συστήματα ελέγχων και αξιολόγησης. Η απόδοση των εργαζομένων γίνεται για μισθολογικές αναπροσαρμογές, προαγωγές, ανάθεση επιπλέον καθηκόντων και εντοπισμό των εκπαιδευτικών αναγκών. Ο πετυχημένος ηγέτης αναγνωρίζει το γεγονός ότι ένα ευέλικτο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης θα συνδέσει αποτελεσματικά τους επιχειρηματικούς και τους προσωπικούς στόχους των εργαζομένων. Ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ενισχύσει και θα ενδυναμώσει το πρόγραμμα ανάπτυξης των εργαζομένων και θα συμβάλλει στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης.
Συνεπώς, το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους διευθυντές και προϊστάμενους οι οποίοι αξιολογούν ή θα κληθούν να αξιολογήσουν την ομάδα τους. Οι γνώσεις και οι τεχνικές που θα ακουστούν θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο τους. Οι υπεύθυνοι του τμήματος προσωπικού ή των ανθρωπίνων πόρων θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να ακούσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα και να συζητήσουν τυχόν απορίες από την εφαρμογή του συστήματος στην επιχείρησή τους. Οι ιδέες που θα αναπτυχθούν θα τους δώσουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν τα κατάλληλα έντυπα τα οποία θα ταιριάξουν απόλυτα με την κουλτούρα της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Msc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Postgraduate Diploma in Management Studies Πανεπιστημίου Οξφόρδης. τ. Διοικητικός Δ/ντής μεγάλης εταιρίας, Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη διοίκηση ανθρώπινων πόρων & αξιολόγησης προσωπικού. Εισηγητής με μεγάλη και πολυετή διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε MBA. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210-5284313-4, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο