ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
06, Νοε 2017
Λήξη
09, Νοε 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Έναρξη: 06-11-2017       Λήξη: 09-11-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Βαρελάς Α. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου

είναι να βοηθήσει τα στελέχη που θα το παρακολουθήσουν να κάνουν τον σωστό σχεδιασμό, τις σωστές επιλογές και την αντικειμενική αξιολόγηση των εργαζομένων, να διαβλέψουν με ακρίβεια τις πιθανότητες παραμονής τους στην επιχείρηση, να βοηθήσουν τους νεοπροσληφθέντες να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, ούτως ώστε να ενταχθούν ευκολότερα στην κουλτούρα της επιχείρησης ή του οργανισμού. 
Αποβλέπει επίσης, στην καλύτερη αξιολόγηση της απόδοσης των εργαζομένων, την παροχή κινήτρων μέσα από αντικειμενικά συστήματα αμοιβών.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εξοικείωση των επιμορφούμενων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων. 
Είναι δε, σχεδιασμένο σε βαθμό υψηλών απαιτήσεων και απόλυτα προσαρμοσμένο στο πλαίσιο των αναγκών και των συνθηκών της σημερινής πραγματικότητας του Τμήματος των Ανθρωπίνων Πόρων μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού.

Σε ποιους απευθύνεται

σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία ασχολούνται με τον σχεδιασμό του ανθρώπινου δυναμικού, την στρατολόγηση, τις συνεντεύξεις και τις προσλήψεις του ανθρώπινου δυναμικού. Κατ’ εξοχήν απευθύνεται σε υπεύθυνους τμημάτων ανθρωπίνων πόρων και του τμήματος προσωπικού. 
Μεσαία και ανώτερα διοικητικά στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διευθυντές, Προϊστάμενοι & Υπεύθυνοι Τμημάτων, καθώς και όλα τα στελέχη κάθε επιχείρησης και οργανισμού είναι στην ουσία, διαχειριστές Ανθρώπινου Δυναμικού διότι εμπλέκονται σε δραστηριότητες όπως: η επιλογή και η αξιολόγηση συνεργατών και καθορίζουν την ευρύτερη εταιρική κουλτούρα.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

Msc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Postgraduate Diploma in Management Studies Πανεπιστημίου Οξφόρδης. τ. Διοικητικός Δ/ντής μεγάλης εταιρίας, Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & αξιολόγησης προσωπικού. Εισηγητής με μεγάλη και πολυετή διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε MBA. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο