ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε ΕΦΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
18, Sep 2017
Λήξη
19, Sep 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΕΦΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ


Έναρξη: 18-09-2017       Λήξη: 19-09-2017 [09:30 – 15:30]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Ρωμανιάς Γ & Οικονομίδης Κ. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου

είναι η συμβουλευτική πληροφόρηση για την προσαρμογή της επιχείρησης στο νέο εργασιακό και ασφαλιστικό καθεστώς. Η ανάλυση του νομοθετικού πλαισίου όλων των διατάξεων και των τελευταίων αλλαγών. Το νέο θεσμικό πλαίσιο υπαγωγής στην ασφάλιση ιδιοκτητών, εργατών γης επιχειρήσεων αγροτικού τομέα, αγροτικών συνεταιρισμών-οι νέες κατηγορίες υπαγωγής στην ασφάλιση-οι νέες κατηγορίες ασφαλιστικών εισφορών και ο τρόπος υπολογισμού των μετά την εφαρμογή του Ν.4387/16.

Μετά από κάθε ενότητα θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ εισηγητή και εκπαιδευομένων για την επίλυση ατομικών ή γενικότερου ενδιαφέροντος προβλημάτων. 

Σε ποιους απευθύνεται

σε οργανισμούς (αγροτικούς συνεταιρισμούς), σε εταιρείες παραγωγής και εμπορίου αγροτικών και συναφών προϊόντων, ελεύθερους επαγγελματίες - αγρότες, λογιστές, φοροτεχνικούς, ορκωτούς ελεγκτές, υπαλλήλους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, σε στελέχη Οικονομικών Υπηρεσιών επιχειρήσεων και σε δικηγόρους οι οποίοι διαχειρίζονται εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

Εισηγητής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική με κατεύθυνση Στατιστικές μέθοδοι στη διαχείριση των Ασφαλιστικών Οργανισμών (MSc). Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD). Στέλεχος σε μεγάλο ασφαλιστικό οργανισμό από το 1985 έως το 2013. Από το 2010 εισηγείται σεμινάρια σε στελέχη επιχειρήσεων και διδάσκει σε πτυχιακά & μεταπτυχιακά προγράμματα. Απασχολείται επίσης ως σύμβουλος για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αρθρογραφεί σε περιοδικά με ειδίκευση στα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Συγγραφέας βιβλίων με το αυτό αντικείμενο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ

τ. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Οικονομολόγος, ειδικός αναλυτής και σύμβουλος σε θέματα εργασιακού -  ασφαλιστικού δικαίου.  Διαθέτει επί σειρά ετών διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε επαγγελματίες

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο