Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
11, May 2017
Λήξη
12, May 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Έναρξη: 11-05-2017       Λήξη: 12-05-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Πίττας Σ. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS SA

Σκοπός του Σεμιναρίου
είναι να παρουσιαστεί με βιωματικό τρόπο (case study - role-playing) το ρόλο των στελεχών στις εταιρείες και τους οργανισμούς, την οργάνωση, την έννοια της διεργασίας της «υποστήριξης» και της ορθής εξυπηρέτησης του πελάτη (εσωτερικού ή εξωτερικού) στα πλαίσια των καθημερινών δραστηριοτήτων σε περίοδο «κρίσης».

Απευθύνεται σε: 
σε Υπευθύνους και στελέχη τμημάτων Πωλήσεων, Marketing, Προμηθειών, Οικονομικών υπηρεσιών, σε  όσους  έχουν  επικοινωνία με τους πελάτες ή διενεργούν σύνθετες πωλήσεις.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΣΤ.ΠΙΤΤΑΣ
Πιστοποιημένος εισηγητής στελεχών με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Η πολυποίκιλη προϋπηρεσία του σε Διευθυντικές θέσεις σε διαφόρους τομείς επιχειρήσεων (τράπεζες, εμπορικές–βιομηχανικές) του επιτρέπει να είναι σύμβουλος επί θεμάτων στρατηγικών διαπραγματεύσεων και αξιολόγηση προσωπικού σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θεωρείται ως αδιαφιλονίκητος διαπραγματευτής! Παράλληλα με την εκπαιδευτική του δραστηριότητα, είναι Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων και, συνεργάτης του ΣΕΒ σε θέματα ανάπτυξης και εξωστρέφειας Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθώς και αξιολογητής αναπτυξιακών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του εξωτερικού (Μεγ. Βρετανία).  

Eπικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο