Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
15, Μαϊ 2017
Λήξη
16, Μαϊ 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Έναρξη: 15-05-2017       Λήξη: 16-05-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Βαρελάς Α. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου
Οι πωλήσεις είναι τομέας στον οποίο η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ. Οι επαγγελματίες πωλητές υποστηρίζουν: “το σχολείο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καριέρας μου”. Ο επιχειρηματικός κόσμος σήμερα είναι σκληρός και περισσότερο ανταγωνιστικός από ποτέ. Οι παραδοσιακές μέθοδοι των πωλήσεων και του marketing ίσως να μην αποδίδουν όπως στο παρελθόν. Οι επιχειρηματίες αναζητούν απαντήσεις, ερευνούν για καινούργιους και καλύτερους τρόπους για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να διατηρήσουν τους πελάτες τους. Κατά ειρωνικό τρόπο το εργαλείο το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών είναι δίπλα μας. Είναι το τηλέφωνο.
Το σεμινάριο αυτό παρουσιάζει, συζητά και προτείνει λύσεις στα παραπάνω προβλήματα. Παρέχει ένα πρόγραμμα με οδηγίες και υποδείγματα διαλόγων λέγοντας ακριβώς τι να πούμε, σε ποιον και πότε. Επειδή σχεδόν όλοι πουλάμε από το τηλέφωνο το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει όλους να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση από τις τηλεφωνικές πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται
σε όλους όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις και θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στις τηλεφωνικές πωλήσεις. 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Msc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Postgraduate Diploma in Management Studies Πανεπιστημίου Οξφόρδης. τ. Διοικητικός Δ/ντής μεγάλης εταιρίας, Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & αξιολόγησης προσωπικού. Εισηγητής με μεγάλη και πολυετή διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε MBA. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο