ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS A.E KEY ACCOUNT MANAGEMENT B2B ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
20, Apr 2017
Λήξη
21, Apr 2017
Εισηγητές
Τίτλος
KEY ACCOUNT MANAGEMENT B2B ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
 
Έναρξη: 20-04-2017       Λήξη: 21-04-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Λεονταρίτσης Π.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS A.E

Σκοπός του σεμιναρίου  
τα στελέχη πωλήσεων που έρχονται σε επικοινωνία με μεγάλους πελάτες  στρατηγικής σημασίας η διενεργούν σύνθετες πωλήσεις με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη, των επαναλαμβανόμενων αγορών, της αποτελεσματικότερης και αποδοτικότερης  διαχείρισης του χρόνου ανά πελάτη και κατά συνέπεια, της αύξησης της κερδοφορίας ανά λογαριασμό.

Οφέλη:
Με το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα  είναι σε θέση να κατανοήσουν τα πλαίσια ευθύνης τους και το ρόλο τους ως Key Account Managers    γνωρίζουν  τις σημαντικές αρχές και αποτελεσματικές πρακτικές  για την αποτελεσματικότερη διαχείριση σύνθετων πωλήσεων  είναι σε θέση να σχεδιάζουν πλάνα ανάπτυξης και εξυπηρέτησης μεγάλων λογαριασμών γνωρίζουν πώς να αναπτύσσουν μακροχρόνιες  και επικερδείς  πελατειακές  σχέσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Key Account Managers, B2B Advisors, σε Field Sales Managers, Trade Managers και σε στελέχη πωλήσεων που έρχονται σε επικοινωνία με μεγάλους πελάτες ή διενεργούν σύνθετες πωλήσεις.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΣΗΣ
BSc in Business Administration, University of Columbia (USA). Associate Degree in Marketing, Community college of Denver, Colorado (USA). Έχει εμπειρία άνω των 25 ετών σε θέσεις στελέχους marketing σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού (USA) και στην Ελλάδα. Έχει εισηγηθεί μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με εξειδίκευση στο marketing και της πωλήσεις.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο