«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ &ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4387/2016- ΜΙΣΘΩΤΗ & ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ-ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ-ΑΓΡΟΤΕΣ»

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
08, Απρ 2017
Λήξη
08, Απρ 2017
Εισηγητές
Τίτλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στις Σέρρες σεμινάριο με θέμα:

«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ &ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4387/2016- ΜΙΣΘΩΤΗ & ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ-ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ-ΑΓΡΟΤΕΣ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών στις 8 Απριλίου 2017 και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Ώρα έναρξης 9:30 πμ

Εισηγητής: κ. Παλαιολόγος Λιάζος

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.

2. Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 2ο ΠΤ Ανατολικής Μακεδονίας με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 6 Απριλίου 2017, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 6 Απριλίου 2017,η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη. Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν. Έντυπο αίτησης διατίθεται από τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας (Μεραρχίας 4-Σέρρες,) αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του ΟΕΕ (www.oe-e.gr). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 67970 και 2510232966.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο