ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (CSR) ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Εταιρική Διακυβέρνηση
Τίτλος
Εναρξη
20, Μαρ 2017
Λήξη
21, Μαρ 2017
Εισηγητές
Τίτλος
 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (CSR) ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

Έναρξη: 20-03-2017       Λήξη: 21-03-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Έμπειρος/οι Εισηγητής/ες 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή και να ενισχύσει την γνώση και την παραγωγική δυνατότητα των συμμετεχόντων στον τομέα της ΕΚΕ. Μέσα από την εξέταση των βασικών συνιστωσών και αξόνων της ΕΚΕ αλλά και την χρήση βιωματικών τρόπων εκπαίδευσης που στηρίζονται τόσο στην μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη, όσο στη αλληλεπιδραστική μέθοδο της μη τυπικής εκπαίδευσης στην πράξη (όπως αυτή έχει αναπτυχθεί με τον Οδηγό Compass του Συμβουλίου της Ευρώπης) ο συμμετέχων θα ενδυναμώσει την ικανότητά του να παράγει προγράμματα ΕΚΕ με αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ 
σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εντρυφήσει περισσότερο στις αξίες και το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα της ΕΚΕ.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ 
Οικονομολόγος-Πρόεδρος Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου, Ένωση Μετόχων Χρηματιστηρίου Αθηνών.  Μέλος της συμβουλευτικής Επιτροπής της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σεμινάριο, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τα παρακάτω στoιχεία

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210-5227094, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο