Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε. ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ BUDGETING

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
07, Δεκ 2016
Λήξη
08, Δεκ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ BUDGETING

Έναρξη: 07-12-2016       Λήξη: 08-12-2016 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Μπέης Ι. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS A.E

Σκοπός του σεμιναρίου  
είναι να δοθεί μια κατά το δυνατόν ολοκληρωμένη εικόνα των πλέον αποτελεσματικών εργαλείων του σύγχρονου Management by objectives και by exceptions.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
σε Εμπορικούς και Οικονομικούς Διευθυντές που τους χρειάζεται να κατέχουν καλά ουσιαστικές γνώσεις πάνω στον σχεδιασμό και το κράτημα της πορείας των πωλήσεων προς συγκεκριμένους στόχους.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Dr Ιωάννης Μπέης
Σπούδασε και αποφοίτησε με άριστα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο «L.BOCCONI» του Μιλάνου, του οποίου είναι και Διδάκτωρ (Διατριβή με θέμα «Οικονομία των βραχυπρόθεσμων αποφάσεων των Βιομηχανικών Επιχειρήσεων»). Ειδικεύτηκε τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και πρακτικά στις ποσοτικές μεθόδους λήψης αποφάσεων (τα συστήματα διοικητικής κοστολόγησης της βιομηχανικής παραγωγής, κατασκευών και της εμπορίας), στις μεθόδους χρηματοοικονομικού προγραμματισμού και ελέγχου των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, και στον στρατηγικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του δυναμικού ανταγωνισμού και για τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό της ανάπτυξης.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται τόσο επιστημονικά όσο και επαγγελματικά με οικονομικές εφαρμογές στον χώρο του σχεδιασμού και του ελέγχου της παραγωγής και των πωλήσεων και στα MIS.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο