Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ & ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
07, Δεκ 2016
Λήξη
08, Δεκ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ & ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έναρξη: 07-12-2016       Λήξη: 08-12-2016 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Καλκαβούρα Μα. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
UNIQUE TRAINING

Σκοπός του σεμιναρίου  

είναι να αναλύσει τις αιτίες του εργασιακού άγχους και να δώσει χρήσιμες πρακτικές οδηγίες στους εργαζομένους για την αποτελεσματική διαχείρισή του.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
•    Σε κάθε εργαζόμενο που καλείται να ανταποκριθεί επιτυχώς στις νέες εργασιακές συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώνονται στα πλαίσια μιας οικονομικής κρίσης και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το άγχος που του προκαλούν.
•    Σε κάθε προϊστάμενο που επιθυμεί να ενδυναμώσει την ομάδα του και να διαχειριστεί την απόδοση των εργαζομένων του στα πλαίσια των σύγχρονων πολλαπλών εργασιακών απαιτήσεων.
•    Σε κάθε έναν που νιώθει ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο, αλλά πιστεύει ότι δεν προλαβαίνει!

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ

Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει 15ετή εμπειρία, έχοντας διατελέσει Υποδιευθύντρια Επιλογής & Ανάπτυξης προσωπικού σε μεγάλο χρηματοπιστωτικό όμιλο (δίκτυο 3.000 ατόμων). Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας συμμετάσχει στην υλοποίηση περισσοτέρων από 60 έργων συμβουλευτικής οργάνωσης επιχειρήσεων. Παράλληλα, έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.300 στελέχη επιχειρήσεων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων άνω των 800 εκπαιδευτικών ωρών. Ειδικεύεται σε θέματα συγχωνεύσεων επιχειρήσεων, διοίκησης και ηγεσίας, επιλογής & ανάπτυξης προσωπικού, σχεδιασμού συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης των εργαζομένων, παρακίνηση προσωπικού, καθώς και σε θέματα επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης και αλλαγής εταιρικής κουλτούρας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει σπουδές κλινικής ψυχολογίας και καλύπτει με επιστημονικό και έγκυρο τρόπο επιχειρησιακές ανάγκες που αφορούν θέματα διαχείρισης εργασιακού άγχους, διαχείρισης χρόνου & προσωπικής ενέργειας, συναισθηματική νοημοσύνη, προσωπική ανάπτυξη, επαγγελματική καθοδήγηση/ενδυνάμωση κ.αλ. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:

Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο