ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS SA ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ SAP ERP (SAP BUDGET)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
08, Dec 2016
Λήξη
09, Dec 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ SAP ERP (SAP BUDGET)

Έναρξη: 08-12-2016       Λήξη: 09-12-2016 [09.00-1700]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 16
Εισηγητής: Χατζηγιαννάκης Δ. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS SA

Σκοπός του Σεμιναρίου

είναι  να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις δυνατότητες του SAP ERP σε θέματα προϋπολογισμού (budget), ώστε να αξιοποιήσουν την πληροφόρηση των κέντρων κόστους, των εσωτερικών εντολών, των στοιχείων ανάλυσης εργασιών (WBS) και των fund centers,  και πως με την αξιοποίηση των πληροφοριών αυτών, να πετύχουν νέα επίπεδα λειτουργικής υπεροχής στο SAP ERP.

Σε ποιους απευθύνεται:

στα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης της επιχείρησης  (κοστολόγους και controllers), τα οποία θέλουν να βελτιώσουν της δεξιότητες τους στις διαδικασίες προϋπολογισμού (budget),  του πληροφοριακού συστήματος SAP.

ΕΙΣΗΓΗΤHΣ
Δ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 

Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Ασχολείται για πάνω από 20 χρόνια με την πληροφορική και εργάστηκε σαν σύμβουλος πληροφορικής, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Coopers & Lybrand, η Oracle και η SAP και η κύρια ενασχόλησή του εστιάστηκε στο επιχειρησιακό λογισμικό και ιδιαίτερα στα διεθνή ERP συστήματα. Ασχολήθηκε κύρια με την προσαρμογή των διεθνών ERP στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα, με σκοπό την κάλυψη της ελληνικής νομοθεσίας και πρακτικής, και συμμετείχε σε μεγάλα και σύνθετα έργα υλοποίησης συστημάτων ERP στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το σημαντικότερο επίτευγμά του ήταν η ελληνικοποίηση του πακέτου λογισμικού SAP ERP, στην εταιρία SAP Hellas της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και συνιδιοκτήτης μέχρι το 2000, που αποκτήθηκε από τη Γερμανική εταιρία SAP AG.  . Εισηγητής σεμιναρίων με πολυετή διδακτική εμπειρία.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:

Tηλ.: 210-5225054, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο