ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Διαδικτυακά Live. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΞΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
16, Nov 2016
Λήξη
16, Nov 2016
Εισηγητές
Τίτλος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Οικονομικούς Διευθυντές, Προϊστάμενους, στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης, καθώς και σε συμβούλους επιχειρήσεων.

ΣΚΟΠΟΣ του σεμιναρίου : Nα παρέχει τις βασικές γνώσεις και την θεωρητική κατάρτιση για την κατανόηση των μεθόδων που επιλέγονται για την εκτίμηση της αξίας της επιχειρήσεως καθώς και να παρέχει ενημέρωση επί των θεμάτων που σχετίζονται με την αποτύπωση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης μιας επιχείρησης ώστε σε πρώτη φάση να επιτευχθεί η επιβίωση της εταιρείας και στη συνέχεια η ευημερία και η περαιτέρω ανάπτυξή της. 

EΠΙΠΕΔΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ : Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην έννοια της εκτίμησης της αξίας της επιχειρήσεως και να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις έννοιες και τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτίμησης και τον προσδιορισμό της πραγματικής καθαρής θέσης μίας επιχείρησης.

Εισηγητής : Λεβεντάκης Δημήτρης

Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα θέματα διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού, Επικεφαλής του Φορολογικού και Λογιστικού Τμήματος της Eταιρείας Φορολογικών Συμβούλων Ecovis Hellas μέλος του παγκόσμιου δικτύου φορολογικών συμβούλων, ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων Ecovis το οποίο διαθέτει διεθνή παρουσία σε πάνω από ενενήντα επτά χώρες παγκοσμίως.

 

Χρόνος Διεξαγωγής ( Ημερίδα ): Τετάρτη απόγευμα 16/11/2016 17:30 π.μ. – 22:00 μ.μ
Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα της ΠΑΣΔΕ στην ιστοσελίδα

www.pasde.gr

Κόστος Συμμετοχής35€
Συνδρομητές – Μέλη ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτική θεματολογία σεμιναρίου :

 • Στοιχεία Αποτίμησης Αξίας Επιχειρήσεων και Εκτίμηση Αξίας Μετοχών, Θεμελιώδεις έννοιες της Αποτίμησης Αξίας Επιχειρήσεων, Μελέτη της επιχείρησης, Εκτίμηση της πραγματικής καθαρής θέσης της επιχείρησης, Εκτίμηση των μελλοντικών κερδών της επιχείρησης.
 • Μέθοδοι Εκτίμησης Αξίας Επιχειρήσεων, Μέθοδοι βασισμένες στον Ισολογισμό (καθαρή θέση μετόχων), Μέθοδοι βασισμένες στα αποτελέσματα χρήσης (Κέρδη), Μέθοδοι βασισμένες στην Υπεραξία, Μέθοδοι βασισμένες στις προεξοφλημένες ταμειακές ροές.
 • Μέθοδοι Εκτίμησης Αξίας Επιχειρήσεως βασισμένες στον Ισολογισμό (καθαρή θέση μετόχων)
  •  Λογιστική Αξία (Book Value.)
  • Προσαρμοσμένη Λογιστική Αξία (Adjusted Value).
  • Ρευστοποιήσιμη Αξία (Liquidation Value).
  • Πραγματική Αξία (Substantial Value).
  • Λογιστική & Τρέχουσα Αξία.
 • Μέθοδοι Εκτίμησης Αξίας Επιχειρήσεως με βάση την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης (Income statement – based methods)
  •  Αποτίμηση Κερδών.
  • Αποτίμηση Μερισμάτων.
  • Πολλαπλασιαστές Πωλήσεων (sales multiples.)
  • Άλλοι πολλαπλασιαστές (other multiples).
 • Μέθοδοι βασισμένες στην Υπεραξία (Goodwill – based methods)
  • Η κλασική μέθοδος της υπεραξίας (The “classic” valuation method).
  • Η απλοποιημένη μέθοδος του εισοδήματος υπεραξίας (The simplified “abbreviated goodwill income” method or the simplified UEC10 method).
  • Η Μέθοδος των αγοραζόμενων ετήσιων κερδών (Annual profit purchase method).
  • Η Μέθοδος του κινδύνου και του άνευ κινδύνου (Risk-bearing and risk-free rate method).
 • Μέθοδοι των προεξοφλημένων ταμειακών ροών (Cash flow discounting-based methods)
  •  Η γενική μέθοδος για προεξόφληση ταμειακών ροών (General method for cash flow discounting.
  • Η ελεύθερη ταμειακή ροή (FCF).
  • Υπολογισμός της αξίας μιας επιχείρησης με τη χρήση των ελευθέρων ταμειακών ροών (Calculating the value of the company using the free cash flow method).

 

Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας της ΠΑΣΔΕ ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και την ολοκλήρωση της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις σημειώσεις και τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων – απαντήσεων του σεμιναρίου.

 

Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο

και θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 ΙΒΑΝ : GR81 0172 1430 0051 4308 2531 398

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK 
 ΙΒΑΝ : GR15 0140 1690 1690 0200 2009 867

ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑ.Σ.Δ.Ε)

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

Συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από  ΕΔΩ

Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής είτε της συνδρομής μέλους είτε της απλής συμμετοχής στο σεμινάριο μέσω κάρτας.

Πώς θα γίνω συνδρομητής της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ;

Μέσα από το site της ΠΑΣΔΕ στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν οι συνδρομητές μας. Η ετήσια συνδρομή στην ΠΑ.Σ.Δ.Ε είναι 120€.

Γιατί να γίνω συνδρομητής ;
Διότι οι συνδρομητές μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει η ΠΑ.Σ.Δ.Ε. και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο