Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής για Στελέχη (Λογιστική για μη-Λογιστές)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
iCon International Training
Υπεύθυνος/η :
Παππά Σπυριδούλα
Διεύθυνση :
Δημητρακοπούλου 49Α & Νότη Μπότσαρη - 11742
Πόλη :
Αθήνα
Phone :
2109248534
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
27, Σεπ 2011
Λήξη
25, Οκτ 2011
Εισηγητές
Τίτλος

Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε οι διοικητικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με εξαιρετική προσοχή και ανάλυση ως προς τα πιθανά οικονομικά αποτελέσματά τους. Το σεμινάριο καλύπτει  ακριβώς την θεμελιώδη ανάγκη των στελεχών, που δεν είναι λογιστές και δεν διαθέτουν προηγούμενη γνώση σε χρηματοοικονομικά θέματα, για κατανόηση  των λογιστικών στοιχείων  αλλά και των προβλέψεων των πιθανών επιπτώσεων των αποφάσεών τους στην οικονομική ευρωστία της επιχείρησης. Έτσι θα μιλούν «κοινή γλώσσα» με τους ειδικούς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα ξέρουν τι στοιχεία χρειάζονται ανάλογα με την περίπτωση και  θα μπορούν και μόνοι τους να κάνουν σχετικές αναλύσεις.

 

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 12 ώρες.

Τα θέματα που αναλύονται είναι τα εξής:

ü  Ανάλυση των κυριότερων χρηματοοικονομικών και λογιστικών καταστάσεων που υποχρεούται να εκδίδει ένας οργανισμός

ü  Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

ü  Ανάλυση της χρήσης των παραπάνω καταστάσεων σε σχέση με τη λήψη αποφάσεων στους τομείς του μάνατζμεντ, του μάρκετινγκ και των διαδικασιών λειτουργίας του οργανισμού

Πρόσθετο πλεονέκτημα του σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η παράλληλη χρήση και της αγγλικής γλώσσας, βοηθά στην εξοικείωση και απόκτηση της διεθνούς αγγλικής ορολογίας, καθώς φυσικά και στην βελτίωση της γλώσσας στο επίπεδο της επιχειρησιακής χρήσης της.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο