ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ CROSS – DOCKING ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
2105284316
Θέμα
LOGISTICS
Τίτλος
Εναρξη
18, Nov 2016
Λήξη
18, Nov 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ CROSS – DOCKING ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
 
Έναρξη: 18-11-2016       Λήξη: 18-11-2016 [16.00-22.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 6
Εισηγητής: Σαχαρίδης Γ.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε

Σκοπός του Σεμιναρίου

Οι αποθήκες τύπου cross-docking μπορεί να ωφελήσουν την εταιρία που διακινεί τα εμπορεύματά της μέσα από την αποθήκη αυτή μειώνοντας σημαντικά το κόστος μεταφοράς και την ανάγκη στόλου φορτηγών. Ακόμα οι εταιρίες που αποφασίζουν να φτιάξουν μια αποθήκη cross-docking μπορούν αν επωφεληθούν σημαντικά γίνοντας πρωτοπόροι καθώς η αγορά στην Ελλάδα είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο και το περιθώριο κέρδους είναι μεγάλο υπό την προϋπόθεση ότι θα καταφέρουν να πείσουν τις εταιρίες που διακινούν μεγάλους όγκους να τους διακινήσουνε μέσα από την αποθήκη τους.

Σε ποιους απευθύνεται

κυρίως σε επιχειρήσεις  που διακινούν μεγάλο όγκο εμπορευμάτων όπως για παράδειγμα super market, εμπορικά κέντρα, καταστήματα με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς επίσης και σε εταιρίες που βρίσκονται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και διακινούν μεγάλους όγκους εμπορευμάτων. Τέλος ενδιαφέρον θα ήταν και για εταιρίες που διαχειρίζονται αυτή την στιγμή κλασσικές αποθήκες και ίσως να του ενδιέφερε να μετατρέψουν την αποθήκη τους σε αποθήκη τύπου cross-coking.

Εισηγητής
Γιώργος Σαχαρίδης

Επίκουρος καθηγητής στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο Δρ. Σαχαρίδης εξειδικεύεται σε θέματα βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα σε θέματα που αφορούν αποθήκες τύπου cross-docking, διανομές και διαχείριση στόλου οχημάτων. Επιπρόσθετα ο Δρ. Σαχαρίδης διαχειρίζεται και έχει διαχειριστεί και στο παρελθόν εφαρμοσμένα ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα που αφορούν κυρίως τον χώρο των μεταφορών.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο