ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A CRISIS MANAGEMENT

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
07, Νοε 2016
Λήξη
08, Νοε 2016
Εισηγητές
Τίτλος
CRISIS MANAGEMENT
Έναρξη: 07-11-2016       Λήξη: 08-11-2016 [16:00-21:00 ]
Εισηγητής: Κάμσαρης Δ.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS

Σκοπός του σεμιναρίου είναι

να γνωρίσει στους συμμετέχοντες την έννοια της κρίσης, ως πολυδιάστατη που είναι και έχει αποδοθεί ποικιλοτρόπως, ακόμη και από απλούς ανθρώπους προκειμένου να περιγράψουν με μια λέξη ότι αντιμετωπίζουν ένα δύσκολο πρόβλημα, ότι διανύουν περίοδο αναστάτωσης ή βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.
Καθώς με τον όρο «κρίση» περιγράφεται συνήθως μια απρόβλεπτη κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζεται από ένταση και ανασφάλεια, μπορεί να αφορά στον εαυτό μας, στην οικογένεια, στην επιχείρηση, στον Οργανισμό , στην κοινωνία, στους θεσμούς ή στο διεθνές περιβάλλον και πιθανολογείται ότι μπορεί να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα. Τα στελέχη καλούνται να την αντιμετωπίσουν με σύνεση και ψυχραιμία προκειμένου να την επιλύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

σε ανώτερα και μεσαία στελέχη όλων των τμημάτων και τομέων της επιχείρησης που καλούνται να αντιμετωπίσουν ανάλογες καταστάσεις

Εισηγητές
Δρ. Δημήτριος Π. Καμσαρής

Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Morarch της Ελβετίας, όπου διδάσκει στο διδακτορικό επίπεδο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα συνεργάζεται ως Επισκέπτης Καθηγητής σε Σχολές Διοίκησης της Δανίας και Μεγάλης Βρετανίας, Κύπρου και Ελλάδας.
Έχει λάβει μεταδιδακτορική εκπαίδευση στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Harvard. Κατέχει επίσης, διδακτορικό στην Οργανωσιακή Επικοινωνία, μεταπτυχιακό στις βιομηχανικές σχέσεις και πτυχία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ως Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Επαγγελματικά, έχει διατελέσει ανώτατος διοικητικός διευθυντής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων της “Coca-Cola“ και “Αθήνα 2004”. Επίσης, κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου σε κοινοπραξία κατασκευαστικών επιχειρήσεων (Project Management). Σήμερα είναι σύμβουλος διοίκησης σε επιχειρήσεις σε Αγγλία και ΗΑΕ και εισηγητής σε σεμινάρια υψηλόβαθμων στελεχών που αφορούν στην ηγεσία και διαχείριση της αλλαγής.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο