ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για για τα Δ.Λ.Π. Μέσω πρακτικών παραδειγμάτων Ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για την ισχύουσα νομοθεσία

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
2105284316
Θέμα
ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ - XBRL
Τίτλος
Εναρξη
16, Nov 2016
Λήξη
18, Nov 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για για τα Δ.Λ.Π. Μέσω πρακτικών παραδειγμάτων Ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για την ισχύουσα νομοθεσία


Έναρξη: 16-11-2016       Λήξη: 18-11-2016 [17:00 - 22:00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Δημητρίου Δ. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα 
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε

Σκοπός του Σεμιναρίου

είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων για τα ΔΛΠ που είναι σε ισχύ καθώς και στα ακόλουθα νέα ή αναθεωρημένα Δ.Π.Χ.Α. τα περισσότερα εκ των οποίων ισχύουν από 1η Ιανουαρίου 2013.
Πρέπει να  διαθέτει αξιόπιστα εργαλεία για να μελετάει σενάρια ποικίλων συνδυασμών των μεταβολών, εργαλεία ορθής επιστημονικα και αξιοπιστης (reliable) στην πραξη  οικονομικής (όχι λογιστικης) ανάλυσης.

Σε ποιους απευθύνεται
σε Προϊστάμενους και στελέχη Λογιστηρίου επιχειρήσεων & Οργανισμών, Λογιστικά Γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες Λογιστές.

Εισηγητής
ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ορκωτός Λογιστής, Στέλεχος μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας, έμπειρος Εκπαιδευτής  στην εφαρμογή και εκπαίδευση των ΔΛΠ σε μεγάλες εταιρείες και  Υπεύθυνος  μετατροπής οικονομικών καταστάσεων με βάση τα ΔΛΠ σε εισηγμένες εταιρείες.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:

Tηλ.: 2105200104, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο