ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Φ.Π.Α.
Τίτλος
Εναρξη
30, Sep 2016
Λήξη
30, Sep 2016
Εισηγητές
Τίτλος
Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη ΧΑΛΚΙΔΑ Ενημερωτικό Σεμινάριο 5 ωρών με θέμα :

ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΜΠΟΡΟΒ/ΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ελ. Βενιζέλου 12 Χαλκίδα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Σεπτεμβρίου 2016 και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Εισηγητής θα είναι η κα. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Προϊσταμένη Δ/νσης Εφαρμογής Εμμέσων Φόρων της Γ.Γ.Δ.Ε. Υπουργείου Οικονομικών

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 17,00 ΕΩΣ 22,00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης ( 2016 ) και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν σε ισχύ την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2016 ) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 29/9/16, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 29/9/16, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, Λ. Χαϊνά 75 Χαλκίδα, 2ος όροφος, μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή όσοι είναι σίγουροι ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2221080710 (& FAX )

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, Λ. Χαϊνά 75 Χαλκίδα, αλλά και από την ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr), πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο, επίσης μεFAX στο 2221080710 και με e-mail : [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο