Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: FINANCE FOR NON FINANCIAL EXECUTIVES

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
20, Oct 2016
Λήξη
21, Oct 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

FINANCE FOR NON FINANCIAL EXECUTIVES

Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ, Οικονομολόγος, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, με μετεκπαίδευση στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης – MBA in Corporate Strategy & Finance - και στο Cambridge Judge Business School – Deploying Strategy for Value Creation & Competitive Superiority, Strategic Performance Management, Organisational Innovation, Corporate Investment. Διαθέτει πολυετή διεθνή επαγγελματική προϋπηρεσία στους τομείς Sales, Marketing και International Business Development σε διεθνοποιημένες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε περιβάλλοντα Β2Β, FMCG, B2C & EPC.

Σε ποιούς απευθύνεται: Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεσαία και ανώτερα στελέχη πωλήσεων, marketing, προμηθειών, operations, engineering, παραγωγής και επιχειρηματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων χωρίς προηγούμενη ή/και επαρκή κατάρτιση στα χρηματοοικονομικά.

Σκοπός σεμιναρίου: Στο σύγχρονο απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον, στελέχη από διάφορα τμήματα καλούνται να διαδραματίσουν ρόλο στη στρατηγική και στα κέντρα των αποφάσεων. Χρειάζεται συνεπώς να γνωρίζουν πώς μετριέται η οικονομική επιτυχία, καθώς οι καθημερινές αποφάσεις τους επιδρούν, αναπόφευκτα, στην «Αξία» της επιχείρησης.
Το πρόγραμμα εστιάζει στην ανάλυση επιλεγμένων χρηματοοικονομικών εννοιών παρέχοντας το πλαίσιο και τα αναγκαία εργαλεία για την ορθή λήψη αποφάσεων, τον καθορισμό - έλεγχο στρατηγικής και την υποστήριξη επιχειρησιακών προτάσεων.
Αντλώντας στοιχεία μέσα από τις Οικονομικές Καταστάσεις προσεγγίζουμε τον «Επιχειρηματικό Κίνδυνο» εμβαθύνοντας στις έννοιες «Κεφάλαιο Κίνησης», «Νεκρό Σημείο», «Βιωσιμότητα», «Μόχλευση», «Αποδοτικότητα», «Δημιουργία Αξίας» και «Πρόκριση Επένδυσης».
Μέσα από πολλές πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους και την αυτοπεποίθησή τους σε βασικές αρχές χρηματοοικονομικής διοίκησης. Έτσι, θα είναι σε καλύτερη θέση να επικοινωνούν τους οικονομικούς στόχους και επιδόσεις των τμημάτων τους με στελέχη άλλων διευθύνσεων και να αντιλαμβάνονται πληρέστερα τη δική τους συμβολή στην εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

Αξία Σεμιναρίου: 300€
Προσφορά Γνωριμίας: 180,00€ (έκπτωση 40% προς όλους)

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο