Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Τεχνικά θέματα - Συμβάσεις προμηθειών
Τίτλος
Εναρξη
28, Φεβ 2017
Λήξη
28, Φεβ 2017
Εισηγητές
Τίτλος

ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

http://downloads2.naftemporiki.gr.edgesuite.net/misc/newsletter/seminars/spacer.gifΕισηγητής:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ, CJBS. GMCA ,MBA Corporate Strategy & Finance, BA Economics. International Business, Strategic & Performance Management. Executive Advisor & Trainer

http://downloads2.naftemporiki.gr.edgesuite.net/misc/newsletter/seminars/spacer.gifΣε ποιούς απευθύνεται:

Σε στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων και μικρομεσαίους νέους επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το εξωτερικό και θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους, ως προς την προετοιμασία προσφορών και διαπραγμάτευση συμβάσεων διεθνούς πώλησης.

http://downloads2.naftemporiki.gr.edgesuite.net/misc/newsletter/seminars/spacer.gifΣκοπός σεμιναρίου:

Το περιβάλλον του διεθνούς εμπορίου είναι πολυσύνθετο. Οι κίνδυνοι που υποκρύπτουν οι διεθνείς συναλλαγές δεν είναι πάντοτε ορατοί και κατανοητοί από αυτούς που εμπλέκονται στη διεκπεραίωσή τους.  Οι διαφορετικές κουλτούρες, οι μεγάλες αποστάσεις, τα διαφορετικά νομίσματα, καθώς και η απουσία μιας παγκοσμίως αναγνωρισμένης και αποδεκτής νομοθεσίας που διέπει το διεθνές εμπόριο, δημιουργούν δυσκολίες και προβλήματα τόσο στις διαδικασίες του όσο και στη διαχείριση των κινδύνων που αυτό υποκρύπτει. Κίνδυνοι που απειλούν τις συνεργασίες και που μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα κοστοβόροι εάν δεν δοθεί η απαιτούμενη προσοχή. Για να διαχειριστούν σωστά αυτές τις προκλήσεις, τα συναλλασσόμενα μέρη πρέπει να συνάπτουν κατανοητές, σωστά δομημένες, γραπτές συμφωνίες - συμβάσεις - διεθνούς πώλησης.
Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο αναδεικνύουμε τις ιδιαιτερότητες και τα «λεπτά σημεία» που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαπραγμάτευση διεθνών εμπορικών συμφωνιών. Μέσα από ανάλυση περιπτώσεων και επιλεγμένες εφαρμογές οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα και ασφαλέστερα τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

 

 

 

 

 

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

http://downloads2.naftemporiki.gr.edgesuite.net/misc/newsletter/seminars/spacer.gif

Κόστος Συμμετοχής: 180€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο