Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: CASH FLOW MANAGEMENT & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
26, Sep 2016
Λήξη
28, Sep 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

CASH FLOW MANAGEMENT & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ

Εισηγητής:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ, επιχειρηματικός σύμβουλος, οικονομικός διευθυντής επιχειρήσεων, εισηγητής οικονομικών σεμιναρίων, ειδικός οργάνωσης επιχειρήσεων

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντές, Προϊσταμένους και Προσωπικό Οικονομικών Υπηρεσιών, σε Προσωπικό Πιστωτικού Ελέγχου, σε Προϊσταμένους και Προσωπικό Αγορών και σε Διευθυντές και Προϊσταμένους Πωλήσεων.

Σκοπός σεμιναρίου:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να εμβαθύνουν σε εργαλεία διαμόρφωσης και ελέγχου ενός υγιούς ταμειακού προγραμματισμού, ο οποίος αφορά όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις σε μία επιχείρηση.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 300€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο