ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ HR MANAGERS

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
12, Jul 2016
Λήξη
12, Jul 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ HR MANAGERS


Έναρξη: 12-07-2016       Λήξη: 12-07-2016 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 6
Εισηγητής: Ορφανού Ε.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS

Σκοπός του σεμιναρίου είναι
είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν και να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά με εργαζομένους – ατομικά και συλλογικά. Εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση το σεμινάριο περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων, με παραδείγματα από πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
σε υπαλλήλους, στελέχη διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και σε στελέχη όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες διαπραγμάτευσης με εργαζομένους.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
ΕΛΕΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥ
Διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, MSc σε HRM από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Μ.Βρετανίας και Advanced Diploma in Life & Executive Coaching από το Kingstown College της Ιρλανδίας. Για 15 έτη εργάστηκε ως στέλεχος διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων (ΜΜΕ, ξενοδοχεία, επισιτισμός, ταξιδιωτικό εμπόριο, καζίνο) και ως σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων μέσω της KPMG Ελλάδος. Σήμερα σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδεύσεις σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και ανάπτυξης δεξιοτήτων, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και υποστηρίζει την προσωπική ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων και ιδιωτών (Life & Business Coaching).

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο