ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
05, Ιουλ 2016
Λήξη
05, Ιουλ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ


Έναρξη: 05-07-2016       Λήξη: 05-07-2016 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 6
Εισηγητής: Ορφανού Ε.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS

Σκοπός σεμιναρίου:

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν το ρόλο της αξιολόγησης προσωπικού ως εργαλείο μεγιστοποίησης της απόδοσης, τις βασικές αρχές σχεδιασμού και υλοποίησης της αξιολόγησης προσωπικού καθώς και τις επικρατέστερες προσεγγίσεις στην αξιολόγηση προσωπικού. Επιπλέον, μαθαίνουν πως να διεξάγουν επιτυχημένες συναντήσεις αξιολόγησης με τους υφισταμένους τους και πως να αξιοποιούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τη βελτίωση της ατομικής και ομαδικής απόδοσης

Το σεμινάριο απευθύνεται:

σε στελέχη διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη διαδικασία αξιολόγησης προσωπικού καθώς και σε στελέχη όλων των βαθμίδων που έχουν υπό την ευθύνη τους εργαζόμενους και επιθυμούν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόλο της αξιολόγησης προσωπικού και να γνωρίσουν πως μπορούν να την αξιοποιούν αποτελεσματικότερα για τη βελτίωση της απόδοσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥ
Διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, MSc σε HRM από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Μ.Βρετανίας και Advanced Diploma in Life & Executive Coaching από το Kingstown College της Ιρλανδίας. Για 15 έτη εργάστηκε ως στέλεχος διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων (ΜΜΕ, ξενοδοχεία, επισιτισμός, ταξιδιωτικό εμπόριο, καζίνο) και ως σύμβουλος σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων μέσω της KPMG Ελλάδος. Σήμερα σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδεύσεις σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και ανάπτυξης δεξιοτήτων, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και υποστηρίζει την προσωπική ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων και ιδιωτών (Life & Business Coaching).

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο