Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
22, Ιουν 2016
Λήξη
22, Ιουν 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

 

Εισηγητής: ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ,Οικονομολόγος, Εργασιακός Σύμβουλος

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων διεύθυνσης προσωπικού και οικονομικών υπηρεσιών, οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και σε λογιστές – βοηθούς λογιστές

Σκοπός σεμιναρίου: Η ενημέρωση για τα όρια του διευθυντικού δικαιώματος κι η σύννομη άσκηση του σε περιόδους κρίσης, το διαδικαστικό πλαίσιο επί μείωσης αποδοχών μισθωτών που αμείβονται με όρους ατομικής σύμβασης ως προϊόν συμφωνίας, Πρακτικοί τρόποι διαχείρισης εργατικών θεμάτων που μπορούν να επιφέρουν προσαρμογή του μισθολογικού κόστους, Πότε είναι νόμιμη η χορήγηση αναγκαστικής άδειας στους εργαζόμενους κλπ.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο