Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΧΡΗΣΙΜA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΥΣ & EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
01, Ιαν 2016
Λήξη
01, Ιαν 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

ΧΡΗΣΙΜA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΥΣ & EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εισηγητής: ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ, επιχειρηματικός σύμβουλος, οικονομικός διευθυντής επιχειρήσεων, εισηγητής οικονομικών σεμιναρίων, ειδικός οργάνωσης επιχειρήσεων

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με Software ERP καθώς και με άλλα συναφή Λογιστικά & Εμπορικά Λογισμικά. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε Μηχανικούς, Πωλητές, Συμβούλους Υποστήριξης και Συμβούλους Πωλήσεων Software, σε τμήματα μηχανογράφησης Επιχειρήσεων, αλλά και σε τελικούς χρήστες εμπορικών και λογιστικών Λογισμικών (Atlantis, SoftOne, Singular Enterprise, Xline, Sap, Microsoft Dynamics, Oracle, Kefalaio και άλλα)

Σκοπός σεμιναρίου:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδοθούν οι απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες και πρακτικά εργαλεία της Λογιστικής, της Κοστολόγησης και των Οικονομικών των Επιχειρήσεων, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν την κατάλληλη σκέψη που θα τους χρησιμεύσει στην επικοινωνία με τα συστήματα και τα στελέχη των επιχειρήσεων και επιπλέον να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα της εργασίας τους.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

 

Κόστος Συμμετοχής: 300€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο