Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
01, Ιαν 2016
Λήξη
01, Ιαν 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Εισηγητής: ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ, επιχειρηματικός σύμβουλος, οικονομικός διευθυντής επιχειρήσεων, εισηγητής οικονομικών σεμιναρίων, ειδικός οργάνωσης επιχειρήσεων

Σε ποιούς απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε Δικηγόρους που είτε είναι αυταοποσχολούμενοι, είτε είναι μέλη Δικηγορικών Γραφείων ή Δικηγορικών Εταιρεών, είτε είναι απασχολούμενοι σε Δικηγορικό Γραφείο ή Δικηγορική Εταιρεία, είτε είναι Νομικοί Σύμβουλοι σε Επιχειρήσεις. Επίσης, απευθύνεται σε στελέχη και προσωπικό Δικηγορικών Γραφείων και Δικηγορικών Εταιριών (και δεν είναι Δικηγόροι) που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με τα Οικονομικά / Λογιστικά για να επικοινωνούν στην «ίδια γλώσσα» με τους Δικηγόρους.

Σκοπός σεμιναρίου: Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδοθούν οι απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες και πρακτικά εργαλεία από τον εισηγητή που διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε Δικηγορικά Γραφεία και Δικηγορικές Εταιρείες, έτσι ώστε να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες δικηγόροι και το διοικητικό προσωπικό δικηγορικών γραφείων, να κατανοούν τα Οικονομικά και Λογιστικά Δεδομένα των Επιχειρήσεων που, είτε είναι πελάτες τους, είτε είναι οφειλέτες πελατών τους, είτε αφορούν την ίδια την επιχείρηση που εργάζονται ή εκπροσωπούν. Επιπλέον, σκοπός του σεμιναρίου είναι να είναι σε θέση οι Δικηγόροι να επικοινωνούν αποτελεσματικά με Επιχειρηματίες, Οικονομικούς, Λογιστές και άλλες κατηγορίες Επαγγελματιών.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 300€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο