ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ CASE STUDIES ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Ταμειακές ροές
Τίτλος
Εναρξη
07, Απρ 2016
Λήξη
08, Απρ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ CASE STUDIES ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Έναρξη: 07-04-2016       Λήξη: 08-04-2016 [16:00-21:00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Αξαρλής Α.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
OIKONOMOTEXNIKH SEMINARS A.E.

Σκοπός του Σεμιναρίου
Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα από πρακτικές ασκήσεις και case studies να δείξει στους εκπαιδευόμενους μεθόδους και τεχνικές για την επιτυχή είσπραξη απαιτήσεων , τις οποίες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν από την επόμενη κιόλας ημέρα του σεμιναρίου. Το πρόγραμμα είναι καθαρά εργαστηριακό και οι συμμετέχοντες με τη βοήθεια του εκπαιδευτή τους κάτω από κλίμα και συνθήκες σχεδόν πραγματικότητας , μαθαίνουν κάνοντας.

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και υπάλληλους που έχουν σαν ευκαιριακό ή μόνιμο εργασιακό αντικείμενο την είσπραξη καθυστερημένων οφειλών πελατών , σε Υπεύθυνους Τμήματος Εισπράξεων, Υπεύθυνους Χρηματοοικονομικού τομέα, Προϊσταμένους Λογιστηρίων, Οικονομικούς Διευθυντές , Διευθυντές Πωλήσεων.

Εισηγητής
ΑΞΑΡΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Πτυχιούχος ΑΣ.Ο.Ε.Ε. Διετέλεσε επί σειρά ετών Οικονομικό & Διοικητικό Στέλεχος μεγάλων Επιχειρήσεων, σήμερα είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδίκευση σε θέματα Οργάνωσης Διοίκησης  Προσωπικού και Πωλήσεων. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής από το ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Δικηγόρος MSC, ΜΔΕ
Εισηγητής σεμιναρίων με σημαντική πρακτική εμπειρία στη διαχείριση και είσπραξη απαιτήσεων.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210-5225054, E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο