ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Ημερίδα διαδικτυακά Live. ΓΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Ν ΚΑΙ Ε3 - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος
Τίτλος
Εναρξη
10, Μαρ 2016
Λήξη
10, Μαρ 2016
Εισηγητές
Τίτλος

ΓΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Ν ΚΑΙ Ε3 - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται ουσιαστικά με τη συμπλήρωση των νέων φορολογικών εντύπων στις επιχειρήσεις. 

Εισηγητής : Χριστόπουλος Γιώργος

Φοροτεχνικός Γ.Γ. της ΕΦΕΕΑ μέλος Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ - Εισηγητής σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία σε φορολογικά θέματα.


Χρόνος Διεξαγωγής ( Ημερίδα ): Πέμπτη απόγευμα 10 Μαρτίου 2016 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα

www.pasde.gr


Κόστος Συμμετοχής για Μη Μέλη 35€

Μέλη ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Συνοπτική θεματολογία σεμιναρίου

- Βημα Βημα πως θα δηλωθεί τo εισόδημα των νομικών προσώπων το 2015.
- Βήμα βήμα και κωδικό κωδικό τα εντυπα Ε3 & Νομικών προσώπων με Παραδείγματα και ασκήσεις.
- Απαντήσεις στους γρύφους των εντύπων και στις παγίδες κατά την συμπλήρωση τους.
- Ποιοι οι νέοι κωδικοί και πότε συμπληρώνονται.
- Θα δοθούν σημειώσεις με ασκήσεις και παραδείγματα εξηγώντας επάνω στους κωδικούς των εντύπων πως τα συμπληρώνουμε, τι πρέπει να προσέξουμε φέτος και τι διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Μετά το διάλειμμα και την ολοκλήρωση της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις σημειώσεις και τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων του σεμιναρίου.

Για εγγραφή στο Σεμινάριο Πατήστε ΕΔΩ

Για Είσοδο στην Αίθουσα Πατήστε ΕΔΩ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685
Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης (ΠΑ.Σ.Δ.Ε.)
Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.


Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής είτε της συνδρομής μέλους είτε της απλής συμμετοχής στο σεμινάριο μέσω κάρτας ( viva payments )επιλέγοντας τον παρακάτω ασφαλή σύνδεσμο

Πληρωμή με κάρτα

Πώς θα γίνω Συνδρομητής;

Μέσα από το site στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.


Γιατί να γίνω μέλος ;
Διότι οι συνδρομητές μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο