Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ACADEMY OF SALES MANAGEMENT

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
09, Φεβ 2018
Λήξη
24, Μαρ 2018
Εισηγητές
Τίτλος


 


ACADEMY OF SALES MANAGEMENT

 

 

Εισηγητές:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΖΙΩΝΗΣ, Business Consultant & Trainer

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σύμβουλος επιχειρήσεων, πιστοποιημένος διαπραγματευτής

 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ

Εργασιακή ψυχολόγος – σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ

 

ΑΝΝΑ ΡΙΖΟΥ

 

 

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

·         Νέους πωλητές που χρειάζονται ένα σωστό και ολοκληρωμένο υπόβαθρο αναφορικά με την τέχνη των πωλήσεων, αλλά και των διαπραγματεύσεων!

·         Πεπειραμένους πωλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους με σύγχρονες μεθοδολογίες

·         Επαγγελματίες τεχνικού προσανατολισμού, που ενώ είναι πεπειραμένοι στον τομέα τους, θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο τους από την πλευρά τεχνικής πωλήσεων και διαπραγματεύσεων.

·         Διευθυντές πωλήσεων και διευθυντές μάρκετινγκ, που επιθυμούν να εφαρμόσουν νέες τεχνικές σε θέματα πωλήσεων, διαπραγματεύσεων, και επαγγελματικής εξυπηρέτησης.

·         Εκπαιδευτές πωλητών οι όποιοι ψάχνουν για νέα μέσα και νέες μεθόδους, που θα τους βοηθήσουν στο δημιουργικό καθήκον της προετοιμασίας αυριανών επαγγελματιών πωλητών

Σκοπός σεμιναρίου:

Στόχος του προγράμματος είναι να κάνει τους προϊστάμενους αλλά και τους πωλητές να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα τους, βελτιώνοντας την κουλτούρα τους στον καθημερινό έλεγχο εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη

Επίσης το πρόγραμμα έχει στόχο να παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους:

1.    Να αποκτήσουν ένα σύνολο βασικών θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που θα τους βοηθήσουν στην αναβάθμιση – επαγγελματικοποίηση της απασχόλησής τους.

2.    Να αποκτήσουν νέες γνώσεις, στις οποίες θα τσεκάρονται, με αλλεπάλληλα follow up αλλά και θα μπορούν να τις μεταδώσουν στα στελέχη τους, επεμβαίνοντας σε κάθε στάδιο, προσπαθώντας να επηρεάσουν θετικότερα τα αποτελέσματά τους. 

3.    Να ενισχύσουν την κατάρτισή τους ώστε να είναι ικανοί να επιλύουν δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

4.    Να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που έμμεσα τους διευκολύνουν στην λήψη σωστών αποφάσεων.

5.    Να τους χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος χρήσιμη για την ενίσχυση των προσόντων που θα αναφέρουν στο βιογραφικό τους.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 890€ 
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής φοιτητές και ανέργους η τιμή είναι στα 790€ . Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο