ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
05, Φεβ 2016
Λήξη
06, Φεβ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
Το Περιφερειακό Τμήμα  ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στο Ρέθυμνο και στα Χανιά σεμινάρια με θέμα:
 
ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ
 
Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο και στα Χανιά θα είναι διάρκειας 10 ωρών.
 
Εισηγητής: ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 
Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
 
ΡΕΘΥΜΝΟ 05/02/2016 ΞΕΝΟΔΟΧΕIΟ  ΠΟΡΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ 17:30 - 22:00
 
ΧΑΝΙΑ 06/02/2016 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ 09:00 - 14:00
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις  04/02/2016,  αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 04/02/2016, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης Κριάρη και Μυλωνογιάννη Χανιά, από τις 05/02/2016.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 28210/94505

΄Εντυπο Αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης, αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά και εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

 
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο