ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Ημερίδα διαδικτυακά Live. ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΦΔ (ΚΦΔ Ν.4174/26-07-2013) ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ν.4337/17-10-2015 ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών (Νέο ποινολόγιο)
Τίτλος
Εναρξη
03, Φεβ 2016
Λήξη
03, Φεβ 2016
Εισηγητές
Τίτλος

ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΦΔ (ΚΦΔ Ν.4174/26-07-2013) ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ν.4337/17-10-2015 ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ


Στο σεμινάριο θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε από τον ΚΦΔ όλα τα άρθρα του ποινολογίου όπως ορισμένα τροποποιήθηκαν και άλλα προστέθηκαν με το νέο πολυνομοσχέδιο Ν.4337/2015. Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται ουσιαστικά με τη φορολογία εισοδήματος σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

 

Εισηγητής : Χριστόπουλος Γιώργος

Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά θέματα.

 

Χρόνος Διεξαγωγής: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ


Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα

 www.pasde.gr

 

 

 

Κόστος Συμμετοχής για Μη Μέλη 35€
Μέλη ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Συνοπτική θεματολογία σεμιναρίου

- Αλλάζει ριζικά ο χάρτης των προστίμων για φορολογικές παραβάσεις.

- Έχει καταργηθεί η δυνατότητα μέσω της διοικητικής επίλυσης της διαφοράς της μείωσης των πρόσθετων φόρων.

- Έχει γίνει υποχρεωτική η προσφυγή στην "Υπηρεσία Εσωτερικής Επανεξέτασης" της ΓΓΔΕ πριν από την πρόσβαση στα Διοικητικά Δικαστήρια.
- Τα πρόστιμα για υποθέσεις προηγούμενων ετών που εκκρεμούν σε διάφορα στάδια της φορολογικής - δικαστικής διαδικασίας μπορούν να περαιωθούν με τις ευνοϊκές  ρυθμίσεις του νόμου 4337/2015.
- Τροποποιήθηκε το θέμα της συνυπευθυνότητας του Λογιστή.
- Στο θέμα των διατάξεων για την φοροδιαφυγή ενισχύεται το θεσμικό πλαίσιο και δημιουργείται ένα ισχυρό οπλοστάσιο για την πάταξη της.
- Έγινε νομοτεχνική βελτίωση στις διατάξεις για την τήρηση βιβλίων και στοιχείων.
- Πρακτικά παραδείγματα με χρηστικούς πίνακες
- Πραγματικός τόπος άσκησης της διοίκησης μιας αλλοδαπής εταιρείας 


Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας του συλλόγου ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και την ολοκλήρωση της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις σημειώσεις και τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων του σεμιναρίου.


Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο  

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο

 

 

 

 

και θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

 


Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο από
ΕΔΩ 

 

 

συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από ΕΔΩ

 

 

Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής είτε της συνδρομής μέλους είτε της απλής συμμετοχής στο σεμινάριο μέσω κάρτας ( viva payments )επιλέγοντας τον παρακάτω ασφαλή σύνδεσμο

 Πληρωμή με κάρτα

 

 

 

Πώς θα γίνω συνδρομητής
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.


Γιατί να γίνω συνδρομητής ;
Διότι οι συνδρομητές του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο